Koronaohjeistus

Olympiakomitean uusimmassa ohjeistuksessa 13.9.2021 on annettu ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun. PÄIVITETTY 18.11.2021

Lasten, nuorten ja aikuisten harrastus- ja kilpailutoiminta on mahdollista kaikkialla Suomessa.

Ohjeistus huomioi tartuntatautilain muutoksen ja valtioneuvoston periaatepäätöksen (25.2.) vaikutukset tiloihin liittyviin rajoituksiin ja harrastuksiin. Lopulliset päätökset, joita on toiminnassa noudatettava, tekee aina asiaa käsittelevä ja valmisteleva alueellinen tai paikallinen viranomainen. Toiminnassa on huomioitava, että tilapäisen tartuntatautilain muutoksen nojalla aluehallintovirastot ja kunnat voivat asettaa valtioneuvoston periaatepäätöstä tiukempia alueellisia ja paikallisia rajoituksia elinkeino- ja harrastustoimintaan silloin, kun se on välttämätöntä epidemian leviämisen estämiseksi.

Aluehallintovirastojen määräämistä rajoituksista vapautuu koronapassin käyttöönotolla, muussa tapauksessa yleisömäärää pitää rajoittaa alueen antamien ohjeiden mukaan tai tapahtumaan ei oteta yleisöä ollenkaan.

Kaikki lentopalloliiton koronaohjeistukset löytyvät liiton sivuilta.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä