B-tytöt

Sarjakausi 2022-2023

 

Otteluohjelmat ja yhteyshenkilöt

Valitse Liitto > sarja. Valitsemalla lohkon saa kyseisen lohkon ohjelman auki, ja valitsemalla ohjelmasta joukkueen nimen, saa kyseisen joukkueen omat pelit ja yhteyshenkilötiedot.

Ottelut pelataan ottelunumeron mukaisessa järjestyksessä. HUOM! Lopullinen järjestys on voimassa vasta sitten, kun tulospalvelun ohjelmaan on merkitty järjestäjä.

 

Yli-ikäissääntö muuttunut

Kaudelle 2022-2023 on yli-ikäissääntöjä muutettu. Pelaaja saa pelata nuorten sarjamääräysten mukaisesti yli-ikäisenä ilman erityistä lupaa tai perusteluja, mutta jos sama pelaaja pelaa jossain muussa nuorten joukkueessa (esim. oman ikäisissä tai seuran sisäisenä siirtona yli-ikäisenä useammassa joukkueessa), tulee siihen anoa lupa. Lupa haetaan A-C-ikäisten osalta liitosta, D-E-ikäisten osalta omalta alueelta. Koko sääntö tarkempana löytyy nuorten sarjamääräysten kohdasta 13.

 

Sarjakaavio, ilmoittautumisranking ja tasoturnaukset

Sarjakaavio B-tytöt

Sarjakaavioon on merkitty pooleittain ilmoittautumisrankingjärjestys (Rk), montako poolivaiheen turnausta on järjestänyt (Σ) ja kuka on järjestäjävuorossa (ilmoittautumisrankingjärjestyksessä, Tu-sarakkeessa x = järjestäjävuoro, EI = ei salia)

1. poolivaihe pelataan alueellisesti, kaavioon on merkitty joukkueiden sijoittuminen valtakunnalliseen 2. poolivaiheeseen.

Ilmoittautumisrankingjärjestys

Joukkueet ovat ilmoittautumisjärjestyksessä, jonka mukaan määräytyvät järjestäjävuorot poolivaiheittain.Jos seuralle tarjotaan turnausta, mutta seura ei pysty turnausta järjestämään, niin joukkueen turnausten järjestelyrankingnumero muutetaan sarjan viimeiseksi. Ennen tasoturnauksia ilmoitetut ”ei salia”-tiedot eivät muuta ilmoittautumisrankingia. Jos samalle seuralle sattuu useita vuoroja samaan ajankohtaan, eikä seura pysty niitä kaikkia järjestämään, seuran tehtävä on ilmoittaa asiasta oma-aloitteisesti sarjanhoitajalle ja ilmoittaa, minkä/mitkä pystyy järjestämään – sanktioita ei tällaisessa tilanteessa tule niistä vuoroista, joista joutuu luopumaan. Jos yksikään joukkue ei pysty järjestämään, sanktio tulee kaikille vuorossa olleille seuran joukkueille.

Tasoturnaukset

Taulukkoon on merkitty kunkin lohkon joukkueet aakkosjärjestyksessä, turnausten järjestäjät sekä joukkueiden sijoittuminen sarjakaavion pooleihin sijoituksen mukaisessa järjestyksessä.

  • Upotetusta kaaviosta löytyvät alareunan linkeistä sarjakaavio, ilmoittautumisranking ja tasoturnaukset.
  • Sarjakaavio B-tytöt avautuu omaan selainikkunaan.

 

Pelaajaluettelot

Pelaajaluettelot tehdään tulospalveluun. Pelaajalista tulee päivittää jokaiseen turnaukseen, jos joukkuekokoonpanoon tulee uusia pelaajia (sama pelaaja voi olla useamman joukkueen luettelossa, jos hänet on siirretty seuran sisäisenä siirtona tai hänellä on yli-ikäislupa). Luettelon lisäksi kussakin ottelussa todellisuudessa pelaavat pelaajat tulee merkitä ottelun pöytäkirjaan, joihin merkitään myös ottelukohtaisesti yli-ikäiset ja kaksoisedustuspelaajat.

 

Turnauskutsu

Tiedot turnauskutsun määräajoista löytyvät Nuorten sarjamääräysten kohdasta 7.4.

Matkatasausten laskemisesta tarkemmin Nuorten sarjamääräysten kohdasta 16.

 

Sarjamääräykset

Ilmoittautuneet joukkueet

Uusien joukkueiden ilmoittautuminen kevään sarjaan tulee tehdä 1.-15.12. välisenä aikana. Uudet joukkueet sijoitetaan oman alueensa alimpaan lohkoon.

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s