C-pojat

Sarjakausi 2018-2019

Otteluohjelmat ja yhteyshenkilöt

Valitse Liitto > sarja. Valitsemalla lohkon saa kyseisen lohkon ohjelman auki, ja valitsemalla ohjelmasta joukkueen nimen, saa kyseisen joukkueen omat pelit ja yhteyshenkilötiedot.

Ottelut pelataan ottelunumeron mukaisessa järjestyksessä. HUOM! Lopullinen järjestys on voimassa vasta sitten, kun tulospalvelun ohjelmaan on merkitty järjestäjä.

 

Sarjakaavio, ilmoittautumisranking ja tasoturnaukset

löytyvät alla olevasta kuvasta valitsemalla haluttu taulukko.

Sarjakaavio C-pojat

Sarjakaavioon on merkitty pooleittain ilmoittautumisrankingjärjestys (Rk), montako poolivaiheen turnausta on järjestänyt (Σ) ja kuka on järjestäjävuorossa (ilmoittautumisrankingjärjestyksessä, Tu-sarakkeessa x = järjestäjävuoro, EI = ei salia)

Ilmoittautumisrankingjärjestys

Joukkueet ovat ilmoittautumisjärjestyksessä, jonka mukaan määräytyvät järjestäjävuorot poolivaiheittain. Jos seuralle tarjotaan turnausta, mutta seura ei pysty turnausta järjestämään, niin joukkueen turnausten järjestelyrankingnumero muutetaan sarjan viimeiseksi. Ennen tasoturnauksia ilmoitetut ”ei salia”-tiedot eivät muuta ilmoittautumisrankingia. Uutta kaudelle 2018-2019: Jos samalle seuralle sattuu useita vuoroja samaan ajankohtaan, eikä seura pysty niitä kaikkia järjestämään, seuran tehtävä on ilmoittaa asiasta oma-aloitteisesti sarjanhoitajalle ja ilmoittaa, minkä/mitkä pystyy järjestämään – sanktioita ei tällaisessa tilanteessa tule niistä vuoroista, joista joutuu luopumaan. Jos yksikään joukkue ei pysty järjestämään, sanktio tulee kaikille vuorossa olleille seuran joukkueille.

Tasoturnaukset

Taulukkoon on merkitty kunkin lohkon joukkueet aakkosjärjestyksessä, turnausten järjestäjät sekä joukkueiden sijoittuminen sarjakaavion pooleihin sijoituksen mukaisessa järjestyksessä.

Vierittäminen:
– vieritä sivua taulukon ulkopuolelta
– vieritä taulukkoa taulukon päältä

Pelaajaluettelot

Kaudella 2018-2019 pelaajaluettelot tehdään tulospalveluun. Pelaajalista tulee päivittää jokaiseen turnaukseen, jos joukkuekokoonpanoon tulee muutoksia.

Turnaustiedot ja turnauskutsut

Tiedot turnauskutsun määräajoista löytyvät Nuorten sarjamääräysten kohdasta 7.4.

Sarjamääräykset

Ilmoittautuneet joukkueet

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: