A-tytöt

Sarjakausi 2022-2023

 

Otteluohjelmat ja yhteyshenkilöt

Valitse Liitto > sarja. Valitsemalla lohkon saa kyseisen lohkon ohjelman auki, ja valitsemalla ohjelmasta joukkueen nimen, saa kyseisen joukkueen omat pelit ja yhteyshenkilötiedot.

Ottelut pelataan ottelunumeron mukaisessa järjestyksessä. HUOM! Lopullinen järjestys on voimassa vasta sitten, kun tulospalvelun ohjelmaan on merkitty järjestäjä.

 

Sarjakaavio, ilmoittautumisranking ja tasoturnaukset

Taulukonvalitsimet löytyvät avautuvan sivun alareunasta.

Sarjakaavio A-tytöt

Sarjakaavioon on merkitty pooleittain ilmoittautumisrankingjärjestys (Rk), montako poolivaiheen turnausta on järjestänyt (Σ) ja kuka on järjestäjävuorossa (ilmoittautumisrankingjärjestyksessä, Tu-sarakkeessa x = järjestäjävuoro, EI = ei salia)

Kaudella 2022-2023 1. poolivaihe pelataan alueellisesti, kaavioon on merkitty joukkueiden sijoittuminen valtakunnalliseen 2. poolivaiheeseen. Idän ja Etelän tasoturnaus ja 1. pooli pelataan yhtenä kaksinkertaisena sarjana.

Ilmoittautumisrankingjärjestys

Joukkueet ovat ilmoittautumisjärjestyksessä, jonka mukaan määräytyvät järjestäjävuorot poolivaiheittain.Jos seuralle tarjotaan turnausta, mutta seura ei pysty turnausta järjestämään, niin joukkueen turnausten järjestelyrankingnumero muutetaan sarjan viimeiseksi. Ennen tasoturnauksia ilmoitetut ”ei salia”-tiedot eivät muuta ilmoittautumisrankingia. Jos samalle seuralle sattuu useita vuoroja samaan ajankohtaan, eikä seura pysty niitä kaikkia järjestämään, seuran tehtävä on ilmoittaa asiasta oma-aloitteisesti sarjanhoitajalle ja ilmoittaa, minkä/mitkä pystyy järjestämään – sanktioita ei tällaisessa tilanteessa tule niistä vuoroista, joista joutuu luopumaan. Jos yksikään joukkue ei pysty järjestämään, sanktio tulee kaikille vuorossa olleille seuran joukkueille.

Tasoturnaukset

Taulukkoon on merkitty kunkin lohkon joukkueet aakkosjärjestyksessä, turnausten järjestäjät sekä joukkueiden sijoittuminen sarjakaavion pooleihin sijoituksen mukaisessa järjestyksessä.

 

  • Upotetusta kaaviosta löytyvät alareunan linkeistä sarjakaavio, ilmoittautumisranking ja tasoturnaukset.
  • Sarjakaavio A-tytöt avautuu omaan selainikkunaan.

Pelaajaluettelot

Pelaajaluettelot tehdään tulospalveluun. Pelaajalista tulee päivittää jokaiseen turnaukseen, jos joukkuekokoonpanoon tulee muutoksia. Luettelon lisäksi pelaajat tulee merkitä jokaisen ottelun pöytäkirjaan.

 

Turnauskutsu

Tiedot turnauskutsun määräajoista löytyvät Nuorten sarjamääräysten kohdasta 7.4.

Matkatasausten laskemisesta tarkemmin Nuorten sarjamääräysten kohdasta 16.

 

Sarjamääräykset

Ilmoittautuneet joukkueet

Uusien joukkueiden ilmoittautuminen kevään sarjaan tulee tehdä 1.-15.12. välisenä aikana. Uudet joukkueet sijoitetaan oman alueensa alimpaan pooliin.

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s