Tekninen palaveri

Turnauksen alussa tulee pitää joukkueiden keskinäinen tekninen palaveri, jota johtaa turnausvastaava. Teknisestä palaverista ei ainakaan toistaiseksi tehdä edellisten kausien tapaista sähköistä muistiota. Turnausvastaavan tulee kuitenkin tehdä omat muistiinpanot niin, että hän voi tarvittaessa tarkistaa sen, mitä palaverissa on päätetty.

Palaverissa tulee käydä läpi seuraavat asiat:

 • turnausvastaavan esittely: nimi, ei saa olla järjestävän joukkueen valmentaja
 • kenttäkoot: oltava määräysten mukaiset
 • muut huomiot pelipaikasta
 • puuttuvat joukkueet: varmistettava seuraavan arkipäivänä, että sarjanhoitajalla on tieto puuttuvista joukkueista
 • jury
 • matkatasaukset: turnauskutsujärjestelmä laskee tasaukset
 • tuomarit
 • tarkistettava, että pelaavien joukkueiden pelaajalistat on tehty tulospalveluun ja pelaajat merkitty otteluiden pöytäkirjoihin
 • pelipassit: tarkistettava, että pöytäkirjohin merkityillä pelaajilla on voimassa oleva pelipassi
 • yli-ikäiset: tarkistettava, että yli-ikäiset on merkitty pöytäkirjoihin
 • pelisäännöt: epäselvät asiat tarkistettava säännöistä ja sarjamääräyksistä
 • muut huomiot turnauksesta ja ottelujärjestelyistä

Palaverista on tehtävä myös yhteenveto, joka tulee säilyttää kauden loppuun saakka.

Katso sähköisen pöytäkirjan ohje, siellä on mm. kerrottu se, miten pelaajat lisätään pelaajalistoihin ja pöytäkirjoihin, miten sähköisessä pöytäkirjassa näkyvät pelaajien pelipassit, jne. Pelipassit näkyvät myös tulospalvelussa: avaa sarja, avaa lohko klikkaamalla lohkon sarjataulukon päällä, ja avaa joukkueen tiedot klikkaamalla joukkueen nimeä. Jos pelaajalla ei ole voimassa olevaa pelipassia, hän ei saa pelata, ellei hänellä ole jotain muuta tositetta esim. viime tipassa hankitusta pelipassista.

 

Avainsanat:

Kategoriat: 2019-2020, A-pojat, A-pojat SM-finaalit, A-tytöt, A-tytöt SM-finaalit, artikkelit, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit, C-pojat, C-pojat SM-finaalit, C-tytöt, C-tytöt SM-finaalit, D-pojat, D-tytöt, E-pojat, E-tytöt, F-pojat, F-tytöt, Lentopallosäännöt, Mini-ikäiset, Minisäännöt, pöytäkirjat, pelaajaluettelot, Pelipassit, Sarjamääräykset, Säännöt, Tekninen palaveri, Turnaukset, yli ikäiset

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä