Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jäi ilman voittoja EM-jatkokarsinnoissaSuomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jäi lopulta ilman voittoja lentopallon EM-jatkokarsinoissa Bulgarian Gabrovossa. Suomi hävisi lauantain päätöspelissä Kroatialle 1-3 (33-31, 26-28, 23-25, 11-25). Bulgaria voitti lohkon ja selviytyi Turkissa pelattavaan EM-lopputurnaukseen lyötyään päätöspelissä Ranskan 3-0. Suomi oli turnauksessa neljäs.

– Kolme erää jaksoimme taistella ja olisimme voineet voittaa ne kaikki, mutta Kroatia vei niistä kaksi. Neljännessä peluutimme nuorisvitjaa pelin ratkettua ja he taistelivatkin lopun hyvin. Vastustajan keskipituus oli peräti 187 cm, mutta silti veimme torjunnat 14-7. Hyökkäys parani perjantaista, mutta se ei riittänyt. Neljättä erää lukuunottamatta tämä oli turnauksen parasta peliä meiltä, päävalmentaja Tapio Kangasniemi totesi.

Keskitorjuja Roosa Laakkonen oli päätöspelissä Suomen tehonainen tehden 16/+13 hyvillä tehoilla. HPK:n liigajoukkueeseen siirtynyt Laakkonen hyökkäsi vähillä virheillä 20 passista 11 pisteeksi vähillä virheillä.

Suomen pistenaiset:
Roosa Laakkonen 16/+13
Sanni Rihu 13/+6
Eveliina Vilponen 12/+9
Hanna Salomäki 7/0
Karoliina Friberg 7/+4
Katja Kylmäaho 3/+2
Tiia Pohjonen 1/+1
Mira Hämäläinen 1/0
Tiina Räisänen 1/+1
Iida-Emilia Kivimurto 1/+1
Tiiamari Sievänen (lib.)
Salla Karhu 0/0

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, U19-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s