Suomen nuoret tappioitta PM-kisoissa

Suomen nuoret jatkavat tappioitta alle 17-vuotiaiden PM-kisoissa Kuortaneella. Sunnuntaina sekä poikien että tyttöjen kultamitalit ratkaistaan otteluissa Tanskaa vastaan.

Suomen tytöt voittivat lauantaina välieräottelussa Ruotsin 3-0 (25-23, 25-22, 25-8). Suomen peli oli vähän hermostunutta ensimmäisessä ja vielä toisessakin erässä.

– Ei maltettu pelata rauhassa helppoja palloja. Oli hirveä kiire ja hätäilyä. Ruotsi myös puolusti mainiosti ja pelasi muutenkin hyvin, Suomen valmentaja Aapo Rantanen sanoo.

Ensimmäisen erän lopulla Suomi oli tappiolla vielä 20-22-tilanteessa, mutta Sanna Kaakisen syötöillä Suomi ratkaisi erän. Viimeinen syöttö meni ässänä kenttään.

Kolmannen erän alkuun Suomi sai parin pinnan kaulan ja peli vapautui. Pallot saatiin rauhallisesti pelattua passarille ja erän loppu oli Suomen yksipuolista näytöstä.

Tyttöjen loppuottelussa Suomi kohtaa myös puhtaalla pelillä olevan Tanskan.

– Tanska pelaa hyvää lentopalloa ja finaalista tulee varmaan tiukka peli, Rantanen sanoo.

Suomen pojat kukistivat lauantain ottelussaan Färsaaret murskaavasti 3-0 (25-11, 25-7, 25-6). Peli oli täydellistä Suomen hallintaa alusta loppuun.

Suomi ja Tanska kohtaavat sunnuntaina poikien turnauksen viimeisessä ottelussa. Molemmat ovat puhtaalla pelillä. Suomi on hävinnyt vain yhden erän ja Tanska kaksi. Ottelun voittaja on Pohjoismaiden mestari.

Avainsanat: , ,

Kategoriat: 2012-2013, U17-tytöt, U18-pojat

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s