Tulospalvelu nuorten sarjoissa – miten se toimii

Tällä kaudelle tehtiin muutos tulosten ilmoittamiskäytäntöön nuorten sarjoissa. Tulokset ilmoitetaan Junnulentiksen palvelun kautta sitä varten luodun lomakkeen avulla. Lomakkeen lähettämisen jälkeen palvelu muodostaa oikeanmuotoisen sähköpostin tulospalveluun ja lähettää sen. Palvelu päivittää tulokset tulospalveluun automaattisesti ja ne näkyvät tulospalvelussa muutaman minuutin sisällä.

Lomakkeen lähetyksen jälkeen ohjelma tarkastaa ensin ilmoitetusta tuloksesta mm. erien tulokset suhteessa ottelutulokseen. Jos esim. tulos on ilmoitettu 2-0 ja pisteet 25-11, 21-25, 15-13, niin tulosta ei lähetetä automaattisesti tulospalveluun, vaan se tarkastetaan ensin ilmoittajalta sähköpostilla.

Eniten virheitä on tapahtunut siinä (joitain kappaleita), että on laitettu 2-0 päättyneessä ottelussa 3. erän pisteiksi 0-0. Tämän ottelutuloksen järjestelmä myös hylkää virheellisenä. Aikaisemmin, kun tulokset ilmoitettiin suoraan sähköpostilla, korjaaminen ei ollut enää mahdollista. Jos tulokset eivät näy tulospalvelussa muutamien minuuttien päästä, voi tuloksen syöttää uudestaan. Tulospalvelussa jo näkyvää, mutta virheellistä tulosta, ei pysty enää korjaamaan muuta kuin ko. sarjan tulospalvelun hoitaja. Tällaisissa tilanteissa tulee ottaa yhteys ko. henkilöön.

Toinen virhe, mitä on tapahtunut, on ollut se, että kahta tulosta on yritetty lähettää samalla ottelunumerolla. Jälkimmäisen ilmoituksen järjestelmä hylkää automaattisesti ja vain ensimmäinen tulos jää voimaan. Jälkimmäisen ottelutuloksen voi ilmoittaa tällöin uudestaan oikealla ottelunumerolla.

Avainsanat: , ,

Kategoriat: 2012-2013, A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt, D-pojat, D-tytöt, E-pojat, E-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s