Haluatko huippuolosuhteisiin kehittymään lentopallon asiantuntijaksi?

Suomen lentopalloliitto etsii suomalaisia nuoria, lukioon aikovia oppilaita, jotka ovat kiinnostuneita lentopallon valmentamisesta, tuomaritoiminnasta, pelin analysoinnista, seuran valmennuspäällikön toimesta, liikunnanohjaajakoulutuksesta ja ottelutapahtumien järjestämisestä.

Mikäli halukkaita on tarpeeksi ja he täyttävät lentopalloliiton kriteerit, voidaan tällainen ryhmä perustaa.

Tavoitteenamme on aloittaa elokuussa 2013 Kuortaneen valmennuskeskuksessa ja urheilulukiossa suoritettava Toimitsija/valmentaja/tuomarilinja, johon otetaan 10 oppilasta (tyttöjä ja poikia). Nämä urheilulukiolaiset saisivat normaalin opiskelun lisäksi valmennusta lentopallon saralta niin valmentamisesta, pelin tilastoinnista kuin seurakentässä olevien tehtävien hoidostakin. Lukiojaksojen aikana oppilaat suorittavat 2-tason valmentajakoulutuksen, 3-luokan tuomarikurssin ja Data Volley koulutuksen. Oppilaat pelaisivat myös lentopalloa lähinnä harrastusmielessä kolme kertaa viikossa kouluajan puitteissa. Iltaisin keskityttäisiin seuravalmennuksen tai valmennuskeskuksen arkeen erilaisten tehtävien muodossa. Viikonloppuisin ohjelmassa olisi pelitapahtumien järjestäminen ja niihin liittyvät tuomari- ja pelin tilastointiin liittyviä tehtäviä.

Toimitsijalinjalla opiskelevat saisivat lentopallosta kolmen lukiovuoden aikana yhteensä 20 kurssia. Sisäänpääsyraja Kuortaneen urheilulukiossa on 7.0 keskiarvo lukuaineissa.

Kuortaneen urheilulukio on sisäoppilaitos, jossa on asuntola opiskelua varten. Asuminen tapahtuu 4 – 6 hengen soluissa. Näistä ja muista Kuortaneen urheilulukioon liittyvistä tarkemmista yksityiskohdista löydät lisätietoja lukion nettisivuilta, osoitteesta: http://lukio.kuortane.fi/index2.php

Myös lentopalloliiton valmennuskeskustoiminnasta löydät lisätietoja tästä linkistä:
http://www.lentopalloliitto.fi/huippu-urheilu/valmennuskeskukset/kuortane/

Laita vapaamuotoinen hakemus itsestäsi 8.2.2.2013 mennessä osoitteeseen:
pekka.lahtinen@lentopalloliitto.fi

Hakemuksestasi tulee ilmetä perustietojesi lisäksi mm., miksi olet kiinnostunut tulemaan Kuortaneelle, mitkä seuratehtävät sinua kiinnostavat ja muut vahvuutesi.

Lisätietoja:Pekka Lahtinen, 044-0409835

Avainsanat: , , , , , ,

Kategoriat: 2012-2013, B-pojat, B-tytöt, Koulutus

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s