SM-sarjat kohti finaaleita

SM-sarjoissa siirrytään vähitellen kohti välieriä ja finaaleja. Finaaliturnauspaikkakunnat ovat tällä hetkellä vielä hakuvaiheessa (viimeinen hakupäivä 18.3.)  C-ikäisiä lukuunottamatta, mutta jo nyt on hyvä kääntää katseet lopputurnauksiin. Samalla on hyvä käydä läpi mitä SM-finaalit tarkoittavat osallistuville joukkueille

Joukkueluettelo

Finaaleihin pääsevien joukkueiden tulee toimittaa ajantasalla olevat pelaaja- ja valmentajaluettelot. Tämä tapahtuu Junnulentis.fi sivujen kautta kohdasta https://junnulentis.fi/ikakaudet/pelaajaluettelointi/. Ilmoitetut pelaajat voi tarkistaa joukkuekohtaisesti https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AkMVQyM7UcFddG1BRHBieTBZMFg2dmZobXdPZmJMLVE&rm=full#gid=10.

Joukkueluetteloa tarvitaan monessa paikassa eli kisojen bulletiinissa, tilastopohjissa, lisenssien tarkastuksessa ja järjestävien seurojen mahdollisissa painatuksissa.

Valokuvat

Ennen kisoja joukkueiden tulee toimittaa järjestäjälle hyvälaatuiset valokuvat joukkueesta ja erilliskuvat joukkueen taustahenkilöistä.

Majoitus ja ruokailu

C-ikäisissä voi majoituksia jo varata Kuortaneen Urheiluopistolta, Kaisa Mustonen 06-5166 221. Majoitukseen kuuluu myös ruokailut. Ruokailuissa on syytä muistaa erityisruokavaliota vaativat pelaajat. Muihin finaaleihin mahdollisia varauksia voi tehdä vasta järjestäjien selviydyttyä.

Syöttöjärjestyslipukkeet

Turnauksissa käytetään otteluissa syöttöjärjestyslipukkeita helpottamaan tuomarointia ja kirjurointia. Puolivälierissa ja siitä eteenpäin niitä käytetään jo ihan sääntöjenkin määrääminä. Lipukkeet tulevat järjestäjältä, mutta niiden käyttöön on hyvä tutustua etukäteen.

Tilastointi

Turnauksissa tehdään yksinkertainen tilastointi joukkueiden toimesta eli jokainen joukkue tilastoi oman joukkueensa. Tilastointi on yksinkertaista plusmiinus -tilastointia. Tämä tarkoittaa sitä, että vain viimeinen suoritus pelatusta pallosta tilastoidaan. Turnausjärjestäjä toimittaa esitäytetyt lomakkeet joukkueiden käyttöön. Lomakkeen täyttämiseen voi käydä tutustumassa https://docs.google.com/folder/d/0B0MVQyM7UcFdemp1am9UWFJSa1k/edit?docId=0B0MVQyM7UcFdUV9xRUpNQ2NTZHc.

Avainsanat: ,

Kategoriat: 2012-2013, A-pojat, A-pojat SM-finaalit, A-tytöt, A-tytöt SM-finaalit, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit, C-pojat, C-pojat SM-finaalit, C-tytöt, C-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s