B-tyttöjen SM-finaalit Eurassa 27.-28.4.2013

Ottelukaavio

Tulospalvelu

Tilastot

Käsiohjelma

Lisätietoa turnauksesta EuRa:n kotisivuilta tästä

Tervetuloa Raikun vieraaksi!

Seuramme on saanut järjestettäväkseen B-tyttöjen SM Finaaliturnauksen 27.-28.4.2013. Täytimme seurana viime vuonna 90 – vuotta ja niissä merkeissä oli monen monta liikuntatapahtumaa pitkin vuotta. Lentopallon osalta tämä juhlavuoden tapahtuma jäi tekemättä, koska urheilutalon korjaus- ja lisärakennustöiden myötä ei meillä ollut omaa paikka, missä tapahtuma olisi voitu järjestää.

Nyt tämäkin puute saadaan korjattua ja tämä b-tyttöjen lopputurnaus on hyvä jatko runsaiden liikuntatapahtumien ketjussa, jota myös tänä kesänä jatketaan monella SM – tasoisella
tapahtumalla, sekä muilla liikuntaan läheisesti liittyvillä toiminnoilla.

Olemme myös tyytyväisiä Euran Urheilutalon uusittuihin tiloihin, jotka antavat hyvän mahdollisuuden seuramme nuorille ja aikuisille jatkaa liikunnallisia harrastuksia kotikuntamme ”sydämessä”. Toki joissakin asioissa olisimme toivoneet ”hallirempan” myötä vielä parannuksia, mutta hyvä näinkin.

Raiku on perinteinen monialainen urheiluseura, mutta lentopallo on ollut vuosia se menestyksekäs laji, jota EuRalaiset nuoret ovat edesottamuksillaan ja menestyksillään hyvin tukeneet.

Uskon, että tulevaisuudessakin oman seuramme pelaajat ovat koko lentopallokansan huulilla, kun ratkotaan Suomen Mestaruuksia tai jaetaan paikkoja ylemmillä sarjatasoilla tai maajoukkueissa.

Nyt alkamassa olevassa turnauksessa on mukana kaksitoista Suomen parasta b-tyttöjoukkuetta eri puolilta valtakuntaa. Toivon, että turnauksessanne tapahtuu paljon hienoja suorituksia ja toivottavasti paikalle saapuva runsas yleisö saa nähtäväkseen tasaväkisiä ja korkeatasoisia otteluita.

Tietysti toivon, että oma joukkueemme menestyy turnauksessa, mutta toivotan myös
onnea ja menestystä kaikille muillekin joukkueille, yhdessä Te kuitenkin teette hyvän SM – tapahtuman.

Euran Raikun puolesta toivotan Teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi perinteiseen lentopallopitäjään EuRaan.
Hannu Aaltonen
Euran Raiku ry:n puheenjohtaja

Tekemisen meininkiä

Kotikuntamme Eura on viime vuosien rakenteellisten muutosten seurauksena kasvanut hieman yli 12 000 asukkaan kunnaksi, jossa on viihtyisä asuinympäristö elää ja yrittää.

Liikunta ja urheilu ovat kuntamme lempilapsia. Vireän kuntamme asukkaat ovat ahkeria liikkujia. Liikunta ja sen harrastaminen luo kunnassamme hyvinvointia ja kipinä hyvinvoinnista saadaan jo lapsena. Koemme Euran kunnassa erittäin tärkeänä huolehtia olosuhteista, jotka takaavat kuntalaisille korkeatasoiset mahdollisuudet liikunnallisille harrastuksille. Paras esimerkki satsauksesta liikuntainvestointeihin on Euran uima- ja urheiluhalli, jonne olemme kokoontuneet viikonloppuna taistelemaan B-tyttöjen lentopallon SM-lopputurnauksen mitaleista. Hallin laajennus- ja uudistusprojekti valmistui alkukevään aikana ja nyt saamme nauttia työn tuloksesta. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä eri järjestöjen ja toimijoiden kanssa sekä edistää asukkaiden osallistumista ja vaikuttamismahdollisuuksia. Haluamme pitää Eurassa yllä vahvaa tekemisen meininkiä. Eura on aktiivinen kunta!

Harrastus- ja kilpailutoiminnan kivijalka on aktiivisissa urheiluseuroissa ja pitkäjänteisessä seuratyössä. Seuroissa tehtävä juniorityö ja ammattitaitoinen ohjaus ovat lähtökohtia elinikäiselle liikkumiselle ja terveille elämäntavoille. Yleisseurana tunnettu Euran Raiku tunnetaan etenkin menestyksekkäästä lentopallokulttuuristaan. Nais- ja tyttölentopallon saralla Euran Raikun menestys vuosien varrella hakee vertaistaan. Vuosikymmenien aikana Eurassa on juhlittu vuosittain tyttölentopallon SM-mitaleita ja monina vuosina useampiakin.

Vuonna 1922 perustettu Euran Raiku juhli viime syksynä 90-vuotista taivaltaan. B-tyttöjen SM-lopputurnauksen järjestäminen on jälleen kerran hieno tunnustus seuran vahvasta ja laadukkaasta toiminnasta.

Tervetuloa Euraan hienon harrastuksen parissa.
Liikunnallista jatkoa ja menestystä toivottaen
Harri Lehtonen
Euran kunta
Kunnanhallituksen puheenjohtaja

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, B-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s