A- ja B-ikäisten välierävaihe lähestyy, muut joukkueet pelaavat sijoituspelit

A- ja B-tyttöjen ja -poikien välieräjoukkueet alkavat olla lähes selvillä, A-tyttöjen viimeisen poolivaiheen B-pooli pelataan vielä 1.3. Osa joukkueista ovat jo varmistaneet paikkansa finaaleihin ja nämä joukkueet ratkaisevat välierässä keskenään sen, missä finaalivälierässä pelaavat.

A-poikien sarjassa ovat välierävaiheeseen ja samalla finaaleihin selvittäneet tiensä Keimolan Kaiku, Napapiirin Palloketut, Hurrikaani-Loimaa, Ylihärmän Junkkarit, Kalevan Lentopallo ja Oulunsalon Vasama. Välieristä finaaleihin vauhtia hakevat vielä kolme parasta joukkuetta kahdesta lohkosta, joissa pelaavat Savonlinnan East Volley, Raision Loimu, Nurmon Jymy -97 ja Keimolan Kaiku 2 sekä Pieksämäen Tsemppi 82, Vammalan Lentopallo ry Mondeo, Nurmon Jymy ja A-Volley.

A-tyttöistä finaaleissa pelaavat Kuusamon Pallo-Karhut, Puijo-Volley, Ploki Pihtipudas ja Raision Urheilijat, sekä kaksi parasta joukkuetta vielä pelaamattomasta B-poolista, Kausalan Yritys, Espoo Lentis, Salon Viesti Chilit tai Raision Loimu Apassit. B-poolin sijoille 3-4 sijoittuneiden joukkueiden lisäksi välieristä finaaleihin pyrkivät Pieksämäen Tsemppi 82, Joen Juju, Maskun Kataja Kärpät, Vesilahden Visa, Euran Raiku, Oulunsalon Vasama, JyväsLentis, Kalevan Lentopallo, Lempäälän Kisa ja Korson Veto.

B-poikien varmat finalistit ovat Keimolan Kaiku, Nurmon Jymy -97, Kalevan lentopallo ja Oulunsalon Vasama. Välierien kautta paikkaa hakevat lohkojen kaksi parasta joukkuetta lohkosta B Oulun Kisko B1, Alahärmän Kisa, Napapiirin Palloketut 1 ja Karhulan Veikot, lohkosta C Vilppulan Tähti1, Koijärven Kunto, Vaasan Kiisto ja Laihian Luja, lohkosta D Kauhavan Wisa, Salpis, Vammalan Lentopallo ry B-MAX, Nurmon Jymy -98 ja Savonlinnan East Volley Jr B1 sekä lohkosta E Puijo Wolley, Ylöjärven Ryhti, Humppilan Yritys, Korpilahden Pyrintö ja Vilppulan Tähti 9900.

B-tyttöjen sarjasta ovat paikkansa finaaleihin varmistaneet Salon Viesti, Nurmon Jymy 1, Lempäälän Kisa 97 ja Raision Loimu Apassit. Neljästä muusta välierästä finaalipaikkaa hakevat lohkojen kaksi parasta lohkoista, joissa pelaavat Euran Raiku B97, Tornion Lentis -88, Salpis-97 ja Koijärven Kunto, Oriveden Ponnistus, Laihian Luja, Ylöjärven Ryhti ja Suonenjoen Vasama, Savonlinnan Ajo, JyväsLentis, Vilppulan Tähti ja Loimaan Jankko 1 sekä Maskun Kataja Kärpät, Kempeleen Lentopallo, Puma-Volley 1 ja Kurikan Ryhti.

Joukkueet, jotka eivät pääseet välieriin, pelaavat lopulliset sijoitukset viimeisen poolivaiheen sijoitustensa perusteella samaan aikaan, kun välierät pelataan. Joukkueet, jotka eivät pääse välieristä finaaleihin, pelaavat keskenään omista lopullisista sijoituksistaan finaaleiden aikaan.

Finaaleiden järjestäjähaku päättyy 28.2.

Kategoriat: 2013-2014, A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s