Raahen Power Cupiin 774 joukkuetta

Lasten ja nuorten jättiturnaus Power Cup kerää Raaheen 774 joukkuetta neljän päivän ajaksi 5.-8. kesäkuuta. Ulkomailta tulee 22 joukkuetta Islannista, Virosta, Latviasta ja Venäjältä. Kisapasseja on lunastettu tähän mennessä 6330 kappaletta.

Raahen Power Cup on 30-vuotisjuhlaturnaus ja se näkyy muun muassa siinä, että oheisohjelmiin on panostettu ja paikalle on hankittu huippuesiintyjiä. Power Cupin avajaisten pääesiintyjä torstaina on Jukka Poika & DJ Stormy. Turnausväen kisabileissä lauantai-iltana jäähallilla on päätähtenä Anna Abreu.

Power Cupin pääosassa ovat kuitenkin tuhannet lentopallo-ottelut, jotka pelataan Koivuluodon Urheilukeskuksen alueella aivan Raahen keskustan tuntumassa. Pelejä ovat tervetulleita seuraamaan kaikki kiinnostuneet ilman pääsymaksua.

Urheilukeskuksen muurahaispesästä löytyy perinteisen Power-torin lisäksi paljon muutakin, muun muassa Fortumin rekka, jossa voi ladata kännykkänsä akun. Poliisiammattikorkeakoulun esittelypisteellä voi testata ponnistusvoimaansa ja tutustua poliisikalustoon. Torstain ja perjantain aikana alueelta löytyy myös Liikenneturvan toimintapiste pyörähtävine autoineen ja lentopallon syöttönopeustesteineen.

Alueen keskellä olevassa Raahen Jäähallissa järjestetään turnausruokailut ja siellä on myös turnauksen info-piste. Kaikki joukkueiden majoituskoulut ovat varsin lähellä turnauspaikkaa​, suurin osa kävelyetäisyydellä.

Järjestelyt Raahessa etenevät hyvin aikataulussa. Kisapäivien aikana turnauksen erilaisiin tehtäviin tarvitaan yli 600 talkoolaista. Ihan kokonaan tämä määrä ei ole vielä koossa, joten mukaan turnaustunnelmaan pääsee vielä. Raahe on pieni noin 26 000 asukkaan idyllinen rannikkokaupunki, joka tarjoaa powerilaisille hienoja elämyksiä ja kokemuksia. Koko kaupunki odottaa jo kisavieraita.

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,

Kategoriat: 2013-2014, A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt, D-pojat, D-tytöt, E-pojat, E-tytöt, F-pojat, F-tytöt, Power Cup

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s