Päätös muutoksesta B-ikäisten aikatauluun – päivitetty 7.9.14

Nuorten sarjajaos on tehnyt alla olevan päätöksen koskien B-ikäisten 1.11. pelattavaa turnausta. Päätöksellä haluttiin välttää sekä turnausten vähentämistä sarjoissa, sekä mahdollisen muutoksen aiheuttamaa muidenkin ikäluokkien turnausten siirtämistä.

Päätös

Mikäli sarjaan ilmoittautuneen joukkueen pelaajista 2 tai useampi on 1.11. maajoukkuepelien vuoksi estynyt joukkueensa SM-sarjapeleihin osallistumasta ja tämän vuoksi joukkueessa ei ole riittävästi pelaajia (alle 7 pelaajaa), voi joukkue anoa ko. poolipaikkansa säilymisestä 1.11. turnausvaiheen yli. Korvaavaa pelipäivää ei järjestetä. Anomus ko. joukkueiden osalta tulee tehdä 17.10.2014 mennessä.

Mikäli pelaamasta estyneiden joukkueiden pooliin jää vähemmän kuin 3 joukkuetta, liitto rakentaa poolijaon uudelleen ohjaten joukkueet ylempään/alempaan pooliin rankingin mukaan. Mahdollinen muuttunut lohkojako ilmoitetaan 20.10. mennessä.

 

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s