B-poikien SM-finaalit Rovaniemellä 18.-19.4.2015

bp-finaalit-2015

Huhtikuussa pelataan Rovaniemellä SM-finaalit välieristä selvinneiden 12 joukkueen voimin. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina 14:45 alkavassa ottelussa.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

 • joukkueiden esittely
 • turnauksen aikataulu
 • ruokailu- ja majoitustiedot

Kuvia ja livekuvaa

Tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät ja tulospalvelu hoidetaan kauden aikana tutuksi tulleella uudella palvelulla (Torneopal). Finaaleissa tehdään myös tuttuun tapaan ottelutilastointi järjestäjän toimesta. Tilastointi on yksinkertaistaa plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Tilastoyhteenveto päivitetään Junnulentiksen kisasivuilla portaittain. Tilastojen ilmoittaminen (salasanasuojattu, avautuu myöhemmin)

Tulospalvelu

Tilastot

Otteluohjelma

B-poikien kausi 2014-2015

Tällä kaudella on pelattu viime kauden tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 34 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. Viiden poolivaiheen aikana on SM-sarjaa pelattu kolmessa poolissa (yhteensä 12 joukkuetta) ja 1-sarjaa kahdessa lohkossa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneet neljä joukkuetta ja B-poolin kaksi parasta joukkuetta varmistivat paikkansa finaaliin jo ennen välieriä.  B-, C- ja D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista 6 pelaasi itsensä finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta 7.2. kuusi joukkuetta varmisti suorat finaalipaikat ja nämä joukkueet olivat:

 • Oulun Kisko
 • Napapiirin Palloketut
 • Rikala Volley 1
 • Puijo Wolley
 • Vammalan Lentopallo B-Max
 • Keimolan Kaiku

21.3. pelattuista välieristä taistelivat paikkansa finaaleihin:

 • Laihian Luja
 • Ylöjärven Ryhti
 • Vilppulan Tähti 1
 • Kuortaneen Lentopallo
 • Pielaveden Sampo
 • Kalevan Lentopallo

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät B-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Rovaniemellä kahdessa salissa eli Lapin Urheiluopistolla (kentät 1 ja 2) ja Sairaanhoito-oppilaitoksella (kenttä 3). Molemmat mitaliottelut sunnuntaina pelataan Lapin Urheiluopistolla.

Kartta

Avainsanat: , ,

Kategoriat: 2014-2015, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s