Yli-ikäisten ilmoittaminen – pelaajaluetteloita puuttuu

PelajaaluetteloSarjamääräysten mukaan B-C-ikäisten sarjoissa yli-ikäisten kanssa pelaavien joukkueiden on tehtävä  viimeistään 31.12.2015 ilmoitus yli-ikäisten käyttämisestä kevätkaudella.

Yli-ikäisten kanssa pelaavalla joukkueella (jos joukkueella on yli-ikäinen vaikka vain yhdessä pelissä kevään aikana 1.1.2016 jälkeen) ei ole mahdollisuutta pelata viimeisessä poolivaiheessa sellaisessa poolissa, josta joukkueet pääsevät välieräturnauksiin, vaan joukkue sijoitetaan pelaamaan sen hetkisen sarjajärjestyksen edellyttämässä järjestyksessä siihen pooliin, josta joukkueita ei voi selviytyä SM-välieriin.

Yli-ikäisyyden väärinkäytöksistä seuraa sarjamääräysten mukaan sanktio: Jos joukkue käyttää yli-ikäispelaamista sarjamääräysten vastaisesti, niin joukkueelle määrätään 200 euron sakko ja joukkue pudotetaan kaksi poolia alemmaksi. Joukkue myös tuomitaan hävinneen pelit ko. turnauksessa 2-0 (25-0, 25-0). Sääntökohdan rikkomisesta voidaan rangaista myös takautuvasti, jos rikkomus huomataan myöhemmin kauden aikana. Jos sääntökohdan rikkominen huomataan vasta seuraavan turnausvaiheen pelaamisen jälkeen, niin otteluiden lopputulokset turnauksessa jäävät voimaan, mutta joukkueelle määräytyvät sanktiot tulevat voimaan kuten edellä mainittu. Esimerkki sarjamääräysten vastaisesta toiminnasta on mm. se, että joukkue käyttää yli-ikäisiä pelaajia kevätkaudella, vaikka eivät ole ilmoittaneet tästä 31.12.2015 mennessä tai jos yli-ikäisiä pelaajia on pöytäkirjassa enemmän kuin sarjamääräysten kohta 13.2. kertoo.

Yli-ikäisilmoitukset tulee tehdä pelaajaluetteloappsista löytyvällä ilmoitusosalla (jos lomake ei aukea suoraan linkistä, se löytyy Menu-valikosta kohdasta Yli-ikäiset).

Pelaajaluetteloita puuttuu

Jos joukkueesi pelaajaluettelo puuttuu Junnulentiksen sivuilta olevasta järjestelmästä, tee se heti. Katso ohje.

Kategoriat: 2015-2016, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt, Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s