Tasoturnaukset A-C – järjestäjämerkinnät ja tulosten lähettäminen uudistuneet

A-C-ikäisten tasoturnauslohkot ja -järjestäjät löytyvät sarjojen omilta sivuilta, joihin pääsee mm. tämän sivun oikean reunan pikapainikkeista.

Otteluohjelmat löytyvät tulospalvelusta (kohdasta Liitto > sarja).

jarjestaja

Järjestäjämerkintä on uudistunut, se löytyy lohkon tiedoista sarjakaavion ja otteluohjelman välistä sekä sarjan Kaikki ottelut-painikkeesta löytyvästä otteluohjelmasta

.

 

 

 

 

 

HUOM! Kauden 2016-2017 uuden säännön mukaan viiden joukkueen tasoturnauslohkoissa ja pooleissa pelataan kahden erän pelit, ja 15.9.2016 tehdyn sarjamääräysten päivityksen mukaan kolmen joukkueen tasoturnauslohkoissa ja pooleissa pelataan kolmen erän pelit.

Pelaajaluettelot

A – C -ikäisiin osallistuvien joukkueiden tulee täyttää pelaajaluettelot pelaajaluettelo-appsissa ennen tasoturnauksia.

Nuorisoryhmä voi estää kotiturnausten saamisen niiltä joukkueilta, jotka eivät ole pelaajaluetteloa täyttäneet ennen sarjakauden alkamista. Joukkueiden tulee täydentää pelaajaluetteloaan kauden aikana, kun joukkueen pelaajiin tulee muutoksia.

Tulosten ja pöytäkirjojen lähettäminen on uudistunut, katso uudet ohjeet.

Tulosten lähettämisen myöhästyminen yli 12 tunnilla ja pöytäkirjojen lähettämisen myöhästyminen usealla päivällä voi vaikuttaa ko. seuran mahdollisuuksiin saada kotiturnauksia. Tästä päättää nuorisoryhmä tapauskohtaisesti.

Ilmoittautumisranking

Tulevien poolien järjestäjät määritellään ilmoittautumisrankingin mukaan. Jos joukkue ei pysty järjestämään tarjottua turnausta, niin kyseisen joukkueen rankingsijoitus siirretään viimeiseksi. Ilmoittautumisvaiheessa ja ennen tasoturnauksia ilmoitetut ”ei salia”-ilmoitukset eivät vaikuta rankingsijoitukseen, mutta tehtyä ilmoitusta ei voi myöskään perua. ”Ei salia”-ilmoitukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen junnulentis@lentopalloliitto.fi.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä