B-poikien SM-finaalit Jyväskylässä 13.-14.4.2019

B-poikien SM-finaalit huhtikuussa järjestää JyväsLentis, pelaamassa ovat välieristä selvinneet 12 joukkuetta. Turnauksessa pelataan 32 ottelua, ja mitalijoukkueet selviävät sunnuntaina.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot
  • Facebook
  • livestream (avataan kisojen alkaessa)

Otteluiden katsominen Gamesaver-palvelun kautta on täysin ilmaista. Käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen, minkä jälkeen otteluita voi katsoa joko tietokoneen nettiselaimella tai mobiililaitteilla asentamalla sovellus laitteen sovelluskaupasta.

Harjoitusvuorot

Joukkueet voivat varata perjantain harjoitusvuorot, yksi vuoro/joukkue. Varatut vuorot näkyvät alla.

Jos joukkue haluaa vaihtaa varattua vuoroa, ota yhteyttä sarjanhoitajaan kaisu.polso@lentopalloliitto.fi.

Joukkueluettelot ja tilastot

  • joukkueiden tulee päivittää joukkueluettelo tulospalveluun viimeistään 4.4.
  • tilastointi tulee sähköisen pöytäkirjan kautta

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.

Ottelukaavio

B-poikien kausi 2018-2019

Valtakunnallisessa sarjassa pelattiin syksyllä tasonmittausturnaukset, joista joukkueet jatkoivat menestyksensä mukaan viidessa poolivaiheessa. Sarjassa on ollut mukana 31 joukkuetta.

Kauden aikana on pelattu viisi poolivaihetta, joista SM-sarjaa on pelattu kolmessa poolissa ja 1-sarjaa viidessä poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolin neljä joukketta ja B-poolin kaksi parasta varmistivat paikkansa finaaliin jo ennen välieriä.  B-D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista kustakin välierästä kaksi joukkuetta pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistaneet kuusi joukkuetta ovat Vammalan Lentopallo 1 (Sastamala), Alahärmän Kisa, Maskun Kataja, Salon Viesti, Pielaveden Sampo ja Vilppulan Tähti. Lisäksi SM-finaalien järjestäjäksi valittu Jyväslentis on varma finaalijoukkue. Näistä VaLePa ja Sampo ovat pelanneet koko kauden A-poolissa, muutkin joukkueet ovat pelanneet vähintään yhdessä poolivaiheessa A-poolissa. Välierissä VaLePa1 voitti A-poolin, toisena Sampo, kolmantena Kataja.

Muista välieristä taistelivat paikkansa finaaleihin välierävoittajina Nurmon Jymy, Virtain Veikot ja Kempeleen Lentopallo, sekä kakkosina Napapiirin Palloketut ja Vammalan Lentopallo 2.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät B-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Jyväskylän Monitoimitalolla, Kuntoportti 3, Jyväskylä.

Kategoriat: 2018-2019, B-pojat, B-pojat SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä