Välieräkierrokset alkavat

Kauden 2019-2020 A-C-ikäisten välieräkierrokset alkavat 14.-15.3. pelattavilla C-ikäisten välierillä. B-ikäiset pelaavat 28.3. ja A-ikäiset 4.4.

C-tyttöjen 5. poolivaiheesta varmoille SM-finaalipaikoille pelasivat A-poolin kolme parasta joukkuetta Woman Volley C1 (Rovaniemi), Maskun Kataja C1 ja Puijo Wolley Juniorit C1 (Kuopio), sekä B-poolin voittaja Ruokolahden Raju C1. Nämä neljä pelaavat keskenään A-välierän, jonka perusteella joukkueet sijoittuvat finaalien eri alkueriin. Muut välieräjoukkueet pelaavat kuudessa välierälohkossa, joista kustakin pääsee kaksi parasta finaaleihin: Savonlinnan Ajo, Raision Loimu C1, Oulunsalon Vasama C1, Mikkelin Passarit, Kontiolahden Isku, Ylöjärven Ryhti C, PuMa-Volley C1 (Helsinki), Nurmon Jymy Hype, Laihian Luja 05, Kauhajoen Karhu C, Loimaan Jankko CT, Vampulan Urheilijat, Oriveden Ponnistus C1, Kempeleen Lentopallo 1, Muhosn Volley C1, Hämeenlinnan Lentopallokerho Oranssit, Nurmon Jymy 05, Salon Viesti C Red, Leppäveden Leppä, Kausalan Yritys, Lempo-Volley C05 (Lempäälä), Pieksämäen Tsemppi, Littoisten Työväen Urheilijat ja Vaasan Kiisto C1.

Myös C-poikien A-välierän kaikki joukkueet, 5. poolivaiheen A-poolin neljä joukkuetta, Kempeleen Lentopallo 1, Jyväslentis (Jyväskylä), Rantaperkiön Isku Pun (Tampere) ja Raision Loimu, sekä B-poolin kaksi parasta joukkuetta Karkkilan Pojat ja Vammalan Lentopallo (Sastamala), ovat varmistaneet paikkansa SM-finaaleissa. Kolmessa muussa välierässä pelaavat Loimaan Jankko CP, Pieksämäen Tsemppi, Järvi-Suomen Pallo (Saarijärvi), Lempo-Volley (Lempäälä), Virtain Veikot, Kokkolan Tiikerit, Savonlinnan East Volley Juniorit, Maaningan Mahti, PuMa-Volley C1 (Helsinki), Puijo-Wolley Juniorit (Kuopio), Vaasan Kiisto ja Rantaperkiön Isku Val (Tampere). Näiden kolmen välierän kaksi parasta joukkuetta pääsevät SM-finaaleihin.

C-ikäisten SM-finaalit pelataan 4.-5.4.2020 Kuortaneen Urheiluopistolla. Tyttöjen finaaleissa pelaa 16 ja poikien finaaleissa 12 joukkuetta.

B-tyttöjen 5. poolivaiheen A-poolin kolme parasta joukkuetta Nurmon Jymy -03, Kuortaneen Lentopallo, Woman Volley B1 (Rovaniemi), sekä B-poolin voittaja Kauhavan Wisa pelaavat A-välierässä, ja ovat jo varmoja SM-finaalijoukkueita. Neljästa muusta välierästä pääsee finaaleihin kaksi parasta joukkuetta, ja niistä paikoista taistelevat Oriveden Ponnistus B1, Someron Pallo B1, Vammalan Lentopallo 1 (Sastamala), Hämeenlinnan Lentopallokerho Oranssi, Maskun Kataja, PuMa-Volley 1 (Helsinki), Tornion Lentis -88, Laihian Luja, Lempo-Volley (Lempäälä), Euran Raiku, Nurmon Jymy 04, Salon Viesti B Red, Mikkelin Passarit, Pihtiputaan Ploki, Maskun Kataja Murto sekä Ruokolahden Raju.

B-poikien A-poolin joukkueet ja B-poolin kaksi parasta joukkuetta ovat myös finaalipaikkansa varmistaneet: Salon Viesti, Laihian Luja, Vilppulan Tähti, Alahärmän Kisa, Puijo Wolley Juniorit (Kuopio) ja JyväsLentis B1 (Jyväskylä). Muista kolmesta välierästä pääsee mukaan kaksi parasta joukkuetta, ja nitä paikkoja tavoittelevat Rantaperkiön Isku (Tampere), Vihdin Lentopallo, Oulunsalon Vasama, Haminan Arsi, Vammalan Lentopallo 1 (Sastamala), Kempeleen Lentopallo, Vantaan Lentopallo 1, Himangan Roima, Raision Loimu B/C, Lempo-Volley (Lempäälä), Nurmon Jymy sekä Liperi Volley.

B-ikäisten SM-finaalit pelataan 18.-19.4.2020 kummassakin sarjassa 12 joukkueen voimin myöhemmin valittavilla paikkakunnilla.

A-tyttöjen sarjassa pelataan neljä välierää, joista kustakin finaaleihin pääsee kaksi parasta joukkuetta. Paikkoja hakevat Kuortaneen Lentopallo, Soinin Tiikerit, Pihtiputaan Ploki, Someron Pallo, Maskun Kataja, Naarasleijonat A (Helsinki), Oulun Kisko KiseOaAt, Oriveden Ponnistus, LP-Vampula, Vilppulan Tähti AT, Nurmon Jymy TR, Liedon Parma Firestar, Woman Volley (Rovaniemi), LP Viesti (Salo), PuMa-Volley (Helsinki) ja Rantaperkiön Isku (Tampere).

Myös A-pojat pelaavat neljässä välierässä, niistä finaalipaikkaa hakevat Kauhan Wisa, Vilppulan Tähti, Nurmon Jymy, Jyväslentis, Keimolan Kaiku (Vantaa), Kiteen Urheilijat, Vammalan Lentopallo (Sastamala), Laihian Luja/Nurmon Jymy, Pielaveden Sampo, Napapiirin Palloketut (Rovaniemi), Puijo-Volley Juniorit (Kuopio), Vammalan Lentopallo JD ( Sastamala), Raision Loimu, Virtain Veikot, PuMa-Volley (Helsinki) sekä Alahärmän Kisa.

A-ikäisten SM-finaalit pelataan 9.-10.5.2020 kummassakin sarjassa 8 joukkueen voimin myöhemmin valittavilla paikkakunnilla.

Kaikissa sarjoissa muut joukkueet pelaavat välierät paikoista sijoitusturnauksiin, jotka pelataan samaan aikaan finaalien kanssa.

 

Avainsanat:

Kategoriat: 2019-2020, A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä