Siirtyvätkö A-C-ikäisten sijoitus- ja SM-finaaliturnaukset?

Salon Power Cup siirtyy.

Lentopalloliiton hallitus päätti keskiviikkoiltana pitämässään kokouksessa, että A-, B- ja C-nuorten sarjojen osalta liiton kilpailuryhmä selvittää voitaisiinko A-C-ikäisten sijoitus- ja SM-finaaliturnaukset vielä pelata jossain vaiheessa kesällä elokuun loppuun mennessä, ja miten joukkueet finaaliturnauksiin valitaan. Kilpailuryhmä kokoontuu torstaina 19.3.2020.

Salon Power Cup siirtyy

Lentopallon lasten ja nuorten suurturnauksen Power Cupin osalta hallitus jätti vielä tilanteen auki. Power Cup piti pelata Salossa 4.-7. kesäkuuta, mutta koronavirustilanteen takia sitä ei tuona ajankohtana pelata. Kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä