A-C-ikäisten kausi käyntiin

A-C-ikäisten tasoturnaukset ja poolijärjestelmät on laadittu, A-ikäiset käynnistivät kauden.

Kunkin ikäluokan tasoturnauslohkot ja poolijärjestelmät löytyvät Sarjat-linkin valikosta. A-ikäiset pelasivat tasoturnauksensa 19.9., C-ikäiset aloittavat 3.10. ja B-ikäiset 10.10.

Kaudelle 2020-2021 suurimpia muutoksia sarjamääräyksissä ovat matkatasausten laskeminen, turnauksen yhteenveto, lämmittelypallot ja yli-ikäiset pelaajat. Korona aiheuttaa myös omat ohjeistuksensa, lisäksi koronan vuoksi on nuorten sarjajaos päättänyt, että mahdollisuuksien mukaan turnaukset ovat 3-4 joukkueen turnauksia, viiden joukkueen turnauksia pyritään välttämään mahdollisimman paljon. Tämän vuoksi mm. C- ja B-tyttöjen aiemmin viiden joukkueen turnauksina pelatut C-poolit on muutettu neljän joukkueen pooleiksi, joissa pelaavista joukkueista yksi nousee B-pooliin ja kolme tippuu D-pooleihin.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä