A-ikäisten 4. poolivaihe peruttu

Koronarajoitukset estävät joko pelaamisen tai järjestämisen.

Sekä A-tyttöjen että -poikien 4. poolivaiheen poolit on peruttu alueiden erilaisten koronarajoitusten vuoksi, osalla alueista eivät saa 2002 tai jopa 2003 syntyneet pelata, osalla alueista ei turnauksia saa järjestää.

Sarjassa pelataan seuraavaksi välierät 2.4.2022, vaihe laaditaan uusiksi helmikuun aikana. Kaikki A-poikajoukkueet pelaavat SM-välierissä, finaalit pelataan 8 joukkueen kesken ja loput joukkueet pelaavat omista sijoituksistaan. Tyttöjen sarjassa 4. poolivaiheeseen merkityt A-D-poolien joukkueet pelaavat 20 joukkueen välierät, joista 12 pääsee SM-finaaleihin. Loput tyttöjen joukkueet pelaavat omat välieränsä sekä sijoitusturnauksensa.

SM-finaalit pelataan 30.4.-.1.5., muut sijoitusturnaukset 30.4.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä