A-tyttöjen SM-finaalit järjestää Vaasan Kiisto Laihialla 30.4.-1.5.2022

A-tyttöjen SM-finaalit pelataan huhtikuussa Vaasassa välieristä selvinneiden 13 joukkueen voimin. Turnauksessa pelataan 36 ottelua, ja mitalijoukkueet selviävät sunnuntaina. Turnauksen järjestää Vaasan Kiisto.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa ja neljännesvälierät. Sunnuntaina pelataan puolivälierät, välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

 • turnausinfo

Bulletin 2

 • yleisiä ohjeita
 • kisapassi
 • kisapaidat

Livelähetys

 • Solidsportin kautta
 • Solidsportin hinta 5 €/koko turnaus tai 3 €/yksittäinen ottelu. Hinnasta osa menee järjestäjän tukemiseen.

Kuvat

 • kuvia päivitetään kisojen edetessä

Harjoitusvuorot

Joukkueet voivat varata perjantain harjoitusvuorot suoraan järjestäjältä.

Joukkueluettelot ja tilastot

 • joukkueiden tulee päivittää joukkueluettelo tulospalveluun viimeistään 24.4.
 • tilastointi tulee sähköisen pöytäkirjan kautta

Tulospalvelu

 • tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.
 • ohjelma päivitetty 28.4.

Ottelukaavio (päivitetty 28.4.)

A-tyttöjen kausi 2021-2022

A-tyttöjen sarjassa pelasi 37 joukkuetta. Kausi alkoi tasonmittausturnauksilla, joista sarja jatkui sarjakaavion mukaisella poolijärjestelmällä.

Sarjassa oli alunperin neljä poolivaihetta, joissa oli kolme neljän joukkueen SM-sarjapoolia sekä viisi 1-sarjapoolia. Koronarajoitusten vuoksi neljäs poolivaihe jouduttiin jättämään pelaamatta, ja joukkueet jaettiin välieriin kolmannen poolivaiheen sijoitusten mukaan. Tällöin SM-välieriin menevää joukkuemäärää nostettiin alkuperäisestä kuudestatoista kahteenkymmeneen, ja finaalijoukkueiden määrää kahdeksasta kahteentoista. Kolmannesta poolivaiheesta A-, B- ja C-poolin joukkueet, D-poolien kolme parasta sekä E-poolien voittajajoukkueet pääsivät SM-välieriin, A-poolin kolme parasta sekä B-poolin voittaja varmistivat jo tässä vaiheessa finaalipaikkansa. Loput joukkueet pelasivat huhtikuussa välierät sijoista 17-37, ja samaan aikaan finaalien kanssa pelataan sijoitusturnaukset sijoista 14-37.

SM-välierät pelattiin viidessä neljän joukkueen lohkossa, joista SM-finaaleihin pääsivät A-välierän kaikki joukkueet PuMa-Volley (Helsinki), Oriveden Ponnistus, Maskun Kataja sekä Joen Juju, sekä välierävoittajina Nurmon Jymy/KT, Someron Pallo, Woman Volley (Rovaniemi) ja Lempo-Volley (Lempäälä) , kakkosina Ploki Pihtipudas, Ylöjärven Ryhti, Nurmon Jymy/TR sekä Haukiputaan Heitto. Lisäksi finaaleissa pelaa järjestäjäjoukkue Kiisto.

A-poolissa ovat koko kauden pitäneet paikkansa JuJu ja NJ/KT. Kataja, SoPa, Ploki, YlöT, NJ/TR ja HaHe eivät ole kertaakaan pelanneet A-poolissa, muut vähintään yhdessä poolivaiheessa. OrPo voitti viimeisen poolivaiheen A-poolin.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät A-tyttöjen sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Laihian monitoimitalolla, Länsitie 64, 66400 Laihia.

Kategoriat: 2021-2022, A-tytöt, A-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä