B-poikien SM-finaalit Kempeleessä 23.-24.4.2022

B-poikien SM-finaalit huhtikuussa järjestää Kempeleen Lentopallo, pelaamassa ovat välieristä selvinneet 12 joukkuetta. Turnauksessa pelataan 32 ottelua, ja mitalijoukkueet selviävät sunnuntaina.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot
  • livestream

Harjoitusvuorot

Joukkueet voivat varata perjantain harjoitusvuorot, yksi vuoro/joukkue. Varatut vuorot näkyvät alla. Varaukset tulevat näkyviin muutaman minuutin viiveellä.

Jos joukkue haluaa vaihtaa varaamaansa vuoroa, ota yhteyttä sarjanhoitajaan kaisu.polso@lentopalloliitto.fi.

Joukkueluettelot ja tilastot

  • joukkueiden tulee päivittää joukkueluettelo tulospalveluun viimeistään 18.4.
  • tilastointi tulee sähköisen pöytäkirjan kautta

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.

Ohjelma päivitetty sunnuntain osalta 22.4.

Ottelukaavio (päivitetty 22.4.)

B-poikien kausi 2021-2022

Valtakunnallisessa sarjassa pelattiin syksyllä tasonmittausturnaukset, joista joukkueet jatkoivat menestyksensä mukaan viidessa poolivaiheessa. Sarjassa on ollut mukana 26 joukkuetta.

SM-sarjaa on pelattu viiden poolivaiheen aikana kolmessa poolissa ja 1-sarjaa neljässä poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolin neljä joukketta ja B-poolin kaksi parasta joukkuetta varmistivat paikkansa finaaliin jo ennen välieriä.  B-D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista kustakin välierästä kaksi joukkuetta pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistaneet kuusi joukkuetta ovat Kempeleen Lentopallo, Vaasan Kiisto, Rantaperkiön Isku (Tampere), Karkkilan Pojat, Puijo Wolley (Kuopio) ja Jankko Lentopallo (Loimaa). Näistä KempeLe, IskuPun, KaPo ja PuWo ovat pelanneet A-poolissa lukuunottamatta yhtä B-poolissa pelattua poolivaihetta, Kiisto vaihdellen A- ja B-poolien, ja Jankko B- ja C-poolien välillä.

Muista välieristä taistelivat paikkansa finaaleihin välierävoittajina Vammalan Lentopallo, JyväsLentis ja Rantaperkiön Isku, kakkosina Virtain Veikot, PuMa-Volley (Helsinki) sekä Alahärmän Kisa.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät B-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kempeleen Linnakangastalolla, Linnakaarto 20, Kempele.

Kategoriat: 2021-2022, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä