C-tyttöjen SM-finaalit Kangasalla 1.-2.4.2023

C-tyttöjen SM-finaalit pelataan LP Kangasalan järjestämässä turnauksessa 16 joukkueen voimin. Suomen Mestari selviää sunnuntaina klo 15:00 alkavassa ottelussa.

Pelipaikkoina ovat Pitkäjärven ja Vatialan koulut, Pikkolan urheilutalo sekä Kangasalan lukio. Kartta pelipaikoista.

Lauantaina pelataan neljä neljän joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Livelähetys

Turnauksen kuvagalleria (avataan turnauksen aikana)

Järjestäjän turnaussivut

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.

Ottelukaavio

Joukkueluettelot ja tilastot

  • joukkueiden tulee päivittää pelaajaluettelo ja joukkueen toimihenkilöt tulospalveluun viimeistään 30.3.
    • lisäksi tarkemmat tiedot ja kuvat järjestäjälle järjestäjän toimittamien ohjeiden mukaisesti
  • tilastointi tulee mobiilipöytäkirjan kautta

C-tyttöjen kausi 2022-2023

C-tyttöjen sarjassa on pelannut yhteensä 133 joukkuetta, jotka pelasivat kauden alussa tasoturnaukset, sen jälkeen kuusi poolivaihetta sekä välierät. SM-sarjaa on pelattu kolmessa SM-poolissa (yhteensä 13 joukkuetta),  1-sarjaa kuudessa poolissa ja 2-sarjaa 24 poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneista joukkueista kolme parasta ja B-poolin paras joukkue varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  Nämä joukkueet pelasivat keskinäisen A-välierän ratkaisten paikkansa finaalien alkulohkoihin. B-G-välieriin pääsi yhteensä 24 joukkuetta, joista 12 pääsi finaaleihin.

Kuudennelta poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistivat Someron Pallo, LP Kangasala C1, Loimaan Jankko ja Nurmon Jymy/TL. Näistä SoPa on pelannut koko kauden A-poolissa, muut joukkueet ovat kauden aikana hakeneet ainakin kerran vauhtia B-poolista, Jankko aloitti kauden C-poolista.

Muut finaalijoukkueet taistelivat paikkansa finaaleihin välieristä, välierävoittajina Pieksämäen Tsemppi -86, Salon Viesti C-Astrum, Oriveden Ponnistus C1, PuMa-Volley C1, (Helsinki), Mikkelin Passarit C1-Black ja PuMa-Volley AK2 (Helsinki) ja kakkosina Hämeenlinnan Lentopallokerho C O, Ruokolahden Raju C1, Pielaveden Sampo KIA Star, Arctic Volley Blue (Rovaniemi), Nurmon Jymy TT sekä Raision Loimu Juniorit C1. Näistä PuMa C1, Tsemppi ja C-Astrum ovat pelanneet vähintään yhden poolivaiheen A-poolissa.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-tyttöjen poolikaaviosta.

Kategoriat: 2022-2023, C-tytöt, C-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä