B-poikien SM-finaalit Sastamalassa 15.-16.4.2023

B-poikien SM-finaalit huhtikuussa järjestää Vammalan Lentopallo, pelaamassa ovat välieristä selvinneet 12 joukkuetta. Turnauksessa pelataan 32 ottelua, ja mitalijoukkueet selviävät sunnuntaina.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot

Livestream

Turnauksen kuvat

Harjoitusvuorot

Joukkueet voivat varata perjantain harjoitusvuorot, yksi vuoro/joukkue. Varatut vuorot näkyvät alla. Varaukset tulevat näkyviin muutaman minuutin viiveellä.

Jos joukkue haluaa vaihtaa varaamaansa vuoroa, ota yhteyttä sarjanhoitajaan kaisu.polso@lentopalloliitto.fi.

Joukkueluettelot ja tilastot

  • joukkueiden tulee päivittää joukkueluettelo tulospalveluun viimeistään 10.4.
  • tilastointi tulee sähköisen pöytäkirjan kautta

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.

Ottelukaavio

B-poikien kausi 2022-2023

Valtakunnallisessa sarjassa pelattiin syksyllä tasonmittausturnaukset, joista joukkueet jatkoivat menestyksensä mukaan viidessa poolivaiheessa. Sarjassa on ollut mukana 30 joukkuetta.

SM-sarjaa on pelattu viiden poolivaiheen aikana kolmessa poolissa ja 1-sarjaa neljässä poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolin neljä joukketta ja B-poolin kaksi parasta joukkuetta varmistivat paikkansa finaaliin jo ennen välieriä.  B-D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista kustakin välierästä kaksi joukkuetta pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistaneet kuusi joukkuetta ovat Rantaperkiön Isku (Tampere), Kempeleen Lentopallo, PuMa-Volley (Helsinki), JyväsLentis (Jyväskylä), Vaasan Kiisto ja Jankko Lentopallo (Loimaa). Näistä Isku on pelannut koko ajan A-poolissa, kaikki muut paitsi Jankko ovat pelanneet vaihdellen A- ja B-poolin välillä, sekä Jankko B-, C- ja D-poolien välillä.

Muista välieristä taistelivat paikkansa finaaleihin välierävoittajina LP Kangasala, Raision Loimu ja Oulunsalon Vasama, kakkosina Ylihärmän Junkkarit, Puijo Volley Must (Kuopio) ja Vammalan Lentopallo.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät B-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Sastamalassa Vexve-areenalla (Ratakatu 5) sekä Vareliuksen (Kontionkatu 1) ja Syvään (Ojansuunkatu 8) kouluilla.

Kategoriat: 2022-2023, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä