C-ikäisten aluejoukkueiden SM-kisat Kuopiossa 21.-23.9.

Puijo Wolley Juniorit järjestää lentopallon aluejoukkueiden SM-kilpailut 21.-23.9.2012.

Puijo Wolley Juniorit ry järjestää ensi viikonloppuna 21.-23.9.2012 aluejoukkueiden SM-kilpailut Kuopio-hallissa. C-ikäisten aluejoukkueiden mestaruudesta taistelevat kultakin alueelta: Etelästä, pohjoisesta, lännestä ja idästä 2 tyttöjen ja 2 poikien joukkuetta. Aluejoukkueisiin on kultakin alueelta valittu katsastus- ja leiritoiminnan jälkeen alueiden lahjakkaimmat C-ikäiset (s. 1998-1999) nuoret. Alue SM-kisojen mestaruustaiston lisäksi tärkeänä osana tapahtumaa on nuorten maajoukkueisiin tehtävät katsastukset, niinpä monet tulevaisuuden riikka lehtoset ja tuomas sammelvuot aloittavat maajoukkueuraansa Kuopion SM-turnauksessa.

Puijo Wolley Junioreista 8 poikaa joukkueissa

Puijo Wolleyn C-ikäisistä pelaajia on hienosti edustettuna Idän joukkueissa. Joukkueisiin valittuina ovat: Lasse Jäntti, Tero Hakulinen, Santtu Hakanen, Valtteri Leskinen, Valtter Pennanen, Markus Putkonen, Paavali Alava ja Tatu Taskinen. Ennakkoon pelaajakaartiin voi tutustua Puijo Wolleyn sivuilla http://www.puijowolley.fi/aluejoukkueiden-sm-turnaus-21-23/joukkueet/

Avajaiset ja otteluaikataulut

Ottelut alkavat perjantaina 21.9. klo 17.30 Kuopio-hallin 4 kentällä. Perjantai-iltana pelataan kaikilla kentillä 3 peliä. Perjantaina 2. ja 3. pelien välissä pidetään tapahtuman avajaiset n. klo 19.30. Turnauksen avajaisten puhujina toimivat Suomen Lentopalloliiton hallituksen jäsen Jari Salokangas ja Kuopion kaupungin tapahtumajohtaja Jaana Vasankari.

Lauantaina ottelut alkavat klo 9 ja jatkuvat iltaan – viimeiset pelit alkavat klo 19. Sunnuntaina sijoitukset ratkotaan pelien käynnistyessä jälleen klo 9 ja päättyen loppuotteluihin klo 13 tytöt ja klo 14 pojat.

Lisää tietoa: Niina Pirskanen 050-3066889 ja turnaussivuilta

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, AlueSM

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s