A-poikien tilastointi pilottikokeiluna

Kaudella 2012-2013 kokeillaan A-poikien sarjassa yksinkertaista tilastointia. Tästä pilottikokeilusta kerätään kauden aikana kokemuksia miten se voidaan toteutettua mahdollisimman yksinkertaisesti. Kauden alussa lähdetään hakemaan tähän sopivaa formaattia lähinnä tilastojen toimittamisen muodossa.

A-poikien joukkueilta kysyttiin ennen kauden alkua mielipidettä asiaan ja joukkueet suhtautuivat asiaan postiivisesti. Kyselyssä haettiin myös mielipdettä siihen, että kummalla tavalla otteluita tilastoidaan.. joko järjestäjän toimesta vai joukkueen toimesta. Lopputulos oli lähes yksimielinen eli jokainen joukkue tilastoi oman joukkueen ottelut.

Junnulentiksen etusivulla sivupalkissa pidetään yllä kymmenen parhaan pisteidentekijän luetteloa. Isompi luettelo löytyy taulukon yläreunaa klikkaamalla. Tilastot aukeavat tietokantamuodossa ja tilaston pystyy järjestämään esim. torjuntojen mukaan.

Noin yleisesti suorituksista tilastoidaan kaikki ne suoritukset, milloin pallo päättyy. Tällöin tilastointi pysyy yksinkertaisena ja helppona suorittaa ottelun aikana.

Käykää tutustumassa!

Avainsanat: , ,

Kategoriat: 2012-2013, A-pojat

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s