Tulospalvelu toimii taas normaalisti (maanantaina 21:00)

Maanantaina 3.12.2012 klo 21:00
Tulospalvelun vika on saatu korjattua ja viikonloppuna pelatut ottelutulokset ovat päivittyneet tulospalveluun. Jos tuloksissa löytyy jotain outoa, ottakaa yhteyttä oman alueen sarjahoitajaan.

Sunnuntaina 2.12.2012 klo 10:00
Tulospalvelun vikaa ei ole saatu korjattua. Jonkin verran tullut aiheesta puhelinsoittoja ja kyselty miten kuuluu toimia. Ottelutulokset voi kuitenkin syöttää lomakkeen kautta ihan normaalisti. Tulokset kerätään aina ensin tietokantaan, minkä jälkeen ne tarkastetaan ja vasta sitten lähetetään tulospalveluun. Palvelun alkaessa jälleen toimia, siirrämme tulokset tietokannasta eteenpäin eli turnauksen tuloksia ei tarvitse enää lähettää lomakkeella uudestaan.

Lauantaina 1.12.2012  klo 21:00
Tulospalvelun päivityksessä on edelleen vikaa. Tuloksien lähettäminen sähköpostilla tai tekstiviestillä ei onnistu tällä hetkellä. Vika-ilmoitus on lähetetty päivällä tekniseen tukeen ja he tutkivat vikaa. Nuorten ottelutulokset voitte edelleen lähettää lomakkeen kanssa normaaliin tapaan. Tulokset päivitetään tulospalveluun, kun palvelu taas toimii.

Lauantai 1.12.2012  klo 14:52
Liiton käyttämä tulospalvelu ei jostain syystä toimi tällä hetkellä. Nuorten tulokset voitte kuitenkin toimittaa normaalisti lomakkeen kautta. Ilmoitetut tulokset tallettuvat tietokantaan normaalisti, mutta tulokset eivät näy Lesportin tulospalvelussa. Vikaa selvitellään.

Vaikka tulokset eivät näy tulospalvelussa, niitä ei tarvitse syöttää uudestaan. Lataamme tulokset tulospalveluun automaattisesti heti, kun tulospalvelu alkaa taas toimimaan. Valitamme tilannetta.

Avainsanat: ,

Kategoriat: 2012-2013

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s