A-ikäisten syksy – nousut ja laskut

A-ikäisissä on nyt takana kolme turnauskierrosta (tasonmittaus ja kaksi poolikierrosta). Sarjatilanteet molemmissa sarjoissa löytyvät alla olevasta taulukosta ja joukkeiden liikkuminen pooleissa on merkattu plussilla ja miinuksilla. Suurin nousija pojissa on NaPa (+2). Tytöissä suurimmat nousijat ovat pohjois-lohkosta Outokummun Partio (+2), Pieksämäen Tsemppi (+2), Puijo Wolley (+2) ja etelä-lohkosta Raision Urheilijat (+2), Loimaan Jankko (+2) ja TT-Volley (+2).

Pojissa A-poolissa on onnistunut pitämään itsensä koko sarjan ajan vain Keimolan Kaiku. Seuraava turnaus on sikäli mielenkiintoinen A- ja B-poolissa, että kaksi parasta joukkuetta molemmissa lohkoissa pystyvät jo varmistamaan pääsyn 12 joukkueen finaalitapahtumiin 4.-5.5.2013.

Tyttöjen puolella A-poolissa ovat pohjois-lohkossa onnistuneet pitämään itsensä koko sarjan ajan Kuusamon Pallo-Karhut ja Pihtiputaan Ploki. Etelä-lohkossa tähän on pystynyt vain Kausalan Yritys. Seuraavassa turnauksessa ei tyttöjen puolella ole vielä finaalipaikkoja tarjolla. Siinä saamme odottaa vielä maaliskuun turnauksia.

Avainsanat: , ,

Kategoriat: 2012-2013, A-pojat, A-tytöt, Sarjat

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s