Lentismestari alkaa tiistaina 8.1. klo 16:30

Ensi tiistaina starttaa televisiossa uusi huikea nuorten lentopallokilpailu, jossa kuudessa jaksossa ratkaistaan Lentismestari 2013. TV2 esittää puolen tunnin jaksot tiistaisin ja uusintana lauantaisin.

Ensimmäinen Lentismestari 2013 -ohjelma tulee tiistaina 8.1. klo 16.30 ja uusintana lauantaina 12.1. klo 9.30. Muistakaa katsoa jännittävä ja hauska lentiskisa!

Kisaan mukaan pääsivät Ex KerimäkiRotaatio (East Volley ja Juniori-Ajo), JyväSet (Jyväslentis ja Korpilahden Pyrintö), KemKiss (Kempeleen Lentopallo ja Oulun Kisko), Kymi VolleyStars (Karhulan Veikot ja Valkealan Kajo), Nurmon Jymy, Pielaveden Sampo, Raision Loimu CTP, Versatile C-team (Salpis) ja Vilppulan Tähti.

Lentismestari on tarkoitettu C-junioreille (98-99-syntyneet). Joukkueet ovat sekajoukkueita ja koostumus on joko 3 tyttöä ja 4 poikaa tai 4 tyttöä ja 3 poikaa.

Joukkueet on jaettu kolmeen kolmen joukkueen lohkoon, joista jokaisesta ensimmäisen kilpailuvaiheen jälkeen etenee kaksi parasta. Toisessa kilpailuvaiheessa kuusi joukkuetta jaetaan kahteen lohkoon, joiden voittajat ja paras kakkonen etenevät finaaliin. Finaalin voittanut joukkue on Lentismestari 2013.

Avainsanat: ,

Kategoriat: C-pojat, C-tytöt, Live

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s