Ranska kukisti Suomen tytöt EM-karsintojen avauspelissä

Ranska oli aivan liian kova pala Suomelle lentopallon alle 18-vuotiaiden tyttöjen EM-karsintaturnauksen avauspelissä Kreikan Voloksessa. Ranskan voitto tuli selkein luvuin 3-0 (25-16, 25-19, 25-14).

Suomen peli ei auennut missään vaiheessa. Aloitusten vastaanotto oli heikkoa ja sen myötä hyökkäysten rakentelu. Plusmiinustilastossa Suomi jäi 11 miinukselle ja Ranska nousi 23 plussalle.

Suomalaispelaajista keskitorjuja Roosa Nieminen oli lähinnä omaa tasoaan, varsinkin hyökkäyksissä. Torjunnoissa häneltä ja muultakin Suomen joukkueelta olisi kaivattu lisää tehoja. Ranskalaiset löivät tylysti torjunnan ohi.

– Aika jähmeätä oli meidän peli. Me emme päässeet kunnolla haastamaan ranskalaisia. Tasoero oli aika selvä, päävalmentaja Aapo Rantanen kertoo.

– Meiltä puuttui rohkeutta, ei oikein uskallettu pelata. Kun seuraavissa otteluissa saadaan oma pelirohkeus kuntoon ja jalat liikkumaan, niin pelikin paranee.

Suomen seuraavat ottelut

4.1. klo 20.30 Suomi – Espanja
5.1. klo 20.30 Tanska – Suomi
6.1. klo 18.00 Suomi – Kreikka
7.1. klo 18.00 Azerbaidzhan – Suomi
Kaikki alkamisajat ovat Suomen aikaa.

Ottelun tilastot
EM-karsintojen viidestä lohkosta voittajat sekä neljä parasta toiseksi sijoittunutta joukkuetta pääsee EM-kisoihin, jotka järjestetään 29.3.-7.4. Kladovossa, Serbiassa ja Barissa, Montenegrossa.

Avainsanat: ,

Kategoriat: EM-karsinnat 2013, U17-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s