Suomen tytöt nousivat hienosti 0-2-tilanteesta 3-2-voittoon Espanjasta

225744_fin_celebratesSuomen tytöillä oli hyvä taisteluilme perjantaina ottelussa Espanjaa vastaan lentopallon alle 18-vuotiaiden EM-karsinnoissa Kreikan Volosissa. Suomi nousi kahden erän tappioasemasta makeaan voittoon 3-2 (23-25, 23-25, 25-22, 25-19,15-13).

– Mukava taisteluvoitto. Jaksettiin riistää ja raapia palloja, valmentaja Aapo Rantanen totesi iloisena pelin jälkeen.

Ensimmäisen erän Suomi olisi jo ihan hyvin voinut voittaa, mutta se pyörähti vielä Espanjalle. Toisessa erässä Suomi tuli lopussa takaa hyvin, mutta taas kaveri oli kalkkiviivoilla parempi. Kolmessa viimeisessä erässä Suomen tytöt jaksoivat jatkaa koko pelin loppuun asti samalla sykkeellä.

– Me oltiin lopussa terävämpiä ja onnekkaampia. Peli olisi voinut olla meille myös 3-0. Krediitit tytöille, että jaksoivat viisi erää taistella hyvällä tasolla ja suomalaiselle tyttömaajoukkueelle hyvillä hyökkäystehoilla, Rantanen kehui.

Ratkaisevassa viidennessä erässä Jessica Kosonen oli hyvä ja terävä. Kosonen teki kaikkiaan komeat 28 pistettä. Suomen aloituskokoonpanossa pelasivat myös Tiia Pohjonen, Nea Hämäläinen, Roosa Nieminen, Daria Subbotina ja Lotta Piesanen sekä libero Neea Hoteila. Liki kaikki muutkin pääsivät kentälle.

– Lauantaina pitää hyvän taisteluilmeen säilyä Tanskaa vastaan. Töitä pitää tehdä kovasti kolmeen erävoittoon, Rantanen pohti.

Ottelun tilasto

Avainsanat: ,

Kategoriat: 2012-2013, EM-karsinnat 2013, U17-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s