Lentismestari 2013 -kisa huipentuu finaaliin

Televisiossa pyörivä Lentismestari 2013 -kisa huipentuu huikean jännittävään finaaliin. TV2 esittää Lentismestarin puolen tunnin finaalijakson tiistaina 12.2. klo 16.30 ja uusintana lauantaina 16.2. klo 9.28.

Lentismestarin kaikki jaksot voi katsoa myös YLE Areenassa: Lentismestari

Muistakaa katsoa jännittävä ja hauska lentiskisa!

Kisaan mukaan pääsivät Ex KerimäkiRotaatio (East Volley ja Juniori-Ajo), JyväSet (Jyväslentis ja Korpilahden Pyrintö), KemKiss (Kempeleen Lentopallo ja Oulun Kisko), Kymi VolleyStars (Karhulan Veikot ja Valkealan Kajo), Nurmon Jymy, Pielaveden Sampo, Raision Loimu CTP, Versatile C-team (Salpis) ja Vilppulan Tähti.

Lentismestari on tarkoitettu C-junioreille (98-99-syntyneet). Joukkueet ovat sekajoukkueita ja koostumus on joko 3 tyttöä ja 4 poikaa tai 4 tyttöä ja 3 poikaa.

Joukkueet jaettiin kolmeen kolmen joukkueen lohkoon, joista jokaisesta ensimmäisen kilpailuvaiheen jälkeen eteni kaksi parasta. Toisessa kilpailuvaiheessa eli välierissä kuusi joukkuetta jaettiin kahteen lohkoon, joiden voittajat ja paras kakkonen etenevät finaaliin. Finaalin voittanut joukkue on Lentismestari 2013.

Avainsanat: ,

Kategoriat: 2012-2013, C-pojat, C-tytöt, Videot

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s