C-tyttöjen SM-finaalit Kuortaneella 20.-21.4.2013

CT Finaalit 2013

Tulevana viikonloppuna pelataan Kuortaneella C-tyttöjen SM-finaalit välieristä selvinneiden 12 joukkueen voimin. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina 15:30 alkavassa finaaliottelussa.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Joukkuetiedot

Bulletin4:sta löytyy tiensä finaaleihin raivanneiden joukkueiden tiedot ja valokuvat. Tästä löytyy myös tietoa mm. aikaisemmista finaalijoukkueista ja miten joukkueet ovat sarjassa pelanneet tällä kaudella.

Bulletin 4 (joukkuetiedot)

Tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät. Sarjataulukot päivittyvät automaattisesti aina viiden minuutin välein. Ilmoita tulokset (salasanasuojattu) Otteluohjelmaa ei päivitetä turnauksen aikana. Tällä kaudella pilotoidaan nuorten finaaleissa tilastoinnin kokeilua. Tilastointi on yksinkertainen plusmiinus tilasto eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Tilastoyhteenveto päivitetään Junnulentiksen kisasivuilla portaittain. Ilmoita tilastot (salasanasuojattu)

Tulospalvelusivu

Tilastot

Otteluohjelma

C-tyttöjen kausi 2012-2013

C-tytöt pelasivat syyskauden ensin aluemestaruuksista ja näistä joukkueista yhteensä 52 selvisi keväällä pelattavaan SM-sarjaan.

Viidenneltä poolikierrokselta 23.3. kuusi joukkuetta varmisti jo finaalipaikkansa. Nämä joukkueet ovat:

 • Pohjois-lohkosta Nurmon Jymy 2
 • Pohjois-lohkosta Kempeleen Lentopallo
 • Keski-lohkosta Vilppulan Tähti 1
 • Keski-lohkosta Oriveden Ponnistus
 • Etelä-lohkosta Salon Viesti 98
 • Etelä-lohkosta Raision Loimu Eilakaisla.

Loput kuusi finaalijoukkuetta selvisivät 6.4. pelatuista välieristä. Jokaisesta kuudesta välierälohkosta (B..G) selvitti tiensä finaaliin välierän paras joukkue. Nämä joukkueet olivat:

 • Ploki Pihtipudas
 • Vaasan Vasama
 • Salpis Black
 • Jyväslentis
 • Kalevan Lentopallo
 • Tornion Lentis-88

Kevään poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset näkyvät alla olevasta kaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella tyttöjen osalta kahdessa eri hallissa eli LP-Areenalla (kentät 5 ja 6) ja Kuortanehallissa (kenttä 3). Molemmat mitaliottelut sunnuntaina pelataan Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Harjoitukset

Harjoitukset omalle joukkueelle voi varata alla olevasta lomakkeesta. Taulukossa näkyy jo varatut vuorot. Varauksen pystyy tekemään sitä mukaa, kun paikka lopputurnaukseen varmistuu.

Harjoitusajan varaus (salasanasuojattu)

Livelähetykset ja videot

Osa tyttöjen otteluista näytetään myös livenä yhdellä kameralla. Livenä näytetään kaikki kentän kolme ottelut olettaen, että nettiyhteydet pelaavat moitteettomasti. Mitaliottelut myös videoidaan ja ne esitetään jälkikoosteena finaaleiden jälkeen.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, C-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s