B-poikien SM-finaalit hyvässä vauhdissa

B-poikien SM-finaalit lähtivät käyntiin lauantaina kolmella kentällä, Ahmon koululla. Ottelut olivat tiukkoja vääntöjä eli vain seitsemässä erässä 20 ottelussa hävinnyt joukkue sai 60% tai vähemmän pisteitä. Vastaavasti 80% tai enemmän voittaneen joukkueen eräpisteistä toteutui 44% erissä. Tasaista siis oli..

Alkusarjan ja välierien perusteella finaaleihin lohkon ykköspaikan ansainneista joukkueista piti asemansa vain KaLe. Jymy 1 (2.), East Volley (2.) ja VaLePa (3.) putosivat kaikki pois piikkipaikalta ja joutuivat ottamaan vauhtia neljännesvälierien kautta. Etelä- ja pohjoislohkon kahdesta parhaasta joukkueesta vain KaLe onnistui varmistamaan paikkansa jo tässä vaiheessa puolivälieriin.

Puolivälierissä nähtiin tiukin vääntö NaPan ja A-Volley välillä A-Volleyn voittaessa 2-1 (8-25, 25-23, 15-13). Muut ottelut päättyivät suoraan 2-0. Muut tiensä välieriin selvittäneet joukkueet olivat Nurmon Jymy 1, Keimolan Kaiku 96 ja East Volley.

Ahmon koululta näytetään koko ajan otteluita livenä, joita on parhaimmillaan ollut katsomassa 250 silmäparia.

Otteluiden viiden parhaan pelaajan listaa löytyy täältä. Tilasto päivittyy koko ajan pelien edetessä.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, B-pojat SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s