B-tyttöjen finaaleissa pelattu välierävaiheeseen

B-tyttöjen SM-finaalit lähtivät käyntiin lauantaina kolmella kentällä, joista kaksi oli Euran Urheilutalolla ja yksi Sorkkisten koululla. Ottelut olivat tiukkoja vääntöjä eli vain viidessä erässä 20 ottelussa hävinnyt joukkue sai 60% tai vähemmän pisteitä. Vastaavasti 80% tai enemmän voittaneen joukkueen eräpisteistä toteutui 47% erissä. Tasaista siis oli..

Alkusarjan ja välierien perusteella finaaleihin lohkon ykköspaikan ansainneista joukkueista piti asemansa vain Ylöjärven Ryhti. Joen Juju (2.), Piesämäen Tsemppi (2.) ja Espoo Lentis (3.) putosivat kaikki pois piikkipaikalta ja joutuivat ottamaan vauhtia neljännesvälierien kautta. Etelä- ja pohjoislohkon kahdesta parhaasta joukkueesta (Ylöjärven Ryhti, Joen Juju, Pieksämäen Tsemppi ja Espoo Lentis) vain Ylöjärven Ryhti onnistui pelaamaan itsensä suoraan puolivälieriin.

Puolivälierissä nähtiin tiukin vääntö isäntäjoukkueen EuRan ja Pihtiputaan Plokin välillä EuRan voittaessa 2-1 (20-25, 25-20, 15-8). Muut ottelut päättyivät suoraan 2-0. Muut tiensä välieriin selvittäneet joukkueet olivat Ylöjärven Ryhti, Salon Viesti Chilit ja Jyväslentis. Välieräjoukkueista suurin nousija verrattuna kevään runkosarjaan voidaan nostaa ehkä Jyväslentis.

Urheilutalolta näytetään koko ajan otteluita livenä, joita on parhaimmillaan ollut katsomassa 360 silmäparia.

Otteluiden viiden parhaan pelaajan listaa löytyy täältä. Tilasto päivittyy koko ajan pelien edetessä. Valokuvia löytyy runsaasti valokuvapalvelusta.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, B-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s