A-tyttöjen SM-finaalit Kuusamossa 4.-5.5.2013

AT Finaalit 2013Kuusamon Pallo-Karhut järjestää A-tyttöjen SM-finaaliturnauksen Kuusamon liikuntakeskuksessa 4.-5.5.2013. Finaaleissa pelaa 12 parasta joukkuetta, joista paikan lopputurnaukseen ensimmäisinä varmisti pohjois- ja etelälohkojen kaksi parasta joukkuetta Pihtiputaan Ploki, Kuusamon Pallo-Karhut, Salon Viesti sekä Kausalan Yritys.

Loput kahdeksan joukkuetta taistelivat finaalipaikoista 20.4. pelatuissa välieräturnauksissa, joista lopputurnaukseen selviytyivät Raision Urheilijat, Karhulan Veikot, LP Kangasala, Woman Volley, Laihian Luja, Ajo-Klp Team, Euran Raiku sekä Puma Volley.

SM-viikonloppuna lauantaina pelataan yhteensä 20 ottelua, sunnuntaina vuorossa ovat sijoitus- ja mitaliottelut (12 ottelua), joiden huipentumana on n. klo 15:30 alkava mestaruusottelu.

Pallo-Karhut toivottaa osallistuvat joukkueet ja kisavieraat tervetulleiksi Kuusamoon.

Joukkuetiedot

Joukkuetiedot löytyvät PaKan turnaussivuilta

Tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät. Sarjataulukot päivittyvät automaattisesti aina viiden minuutin välein. Otteluohjelmaa ei päivitetä turnauksen aikana. Tällä kaudella pilotoidaan nuorten finaaleissa tilastoinnin kokeilua eli samaa tilastointia, mitä on käytetty kaudella myös A-poikien sarjassa. Tilastointi on yksinkertainen plusmiinus tilasto eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Tilastoyhteenveto päivitetään Junnulentiksen kisasivuilla portaittain.

Tulospalvelusivu

Otteluohjelma

Tilastot

Mitalit 2000-luvulla

A-tyttöjen kausi 2012-2013

A-tytöt aloittivat syyskauden ensin tasonmittausturnauksilla, mistä joukkueet jaettiin tason mukaisesti kahteen eri lohkoon (pohjoinen ja etelä) ja eri pooleihin (A-E). Joukkueita oli yhteensä 40 joten jokaisessa poolissa pelasi neljä joukkuetta. Syksyllä pelattiin kaksi poolikierrosta ja keväällä kaksi eli yhteensä neljä kierrosta. Viimeiseltä poolikierrokselta ansaitsi neljä parasta joukkuetta paikkansa nyt pelattavaan SM-finaaleihin.

Sijoittuminen eri poolikierroksilla ja pelatut ottelut

Viimeinen poolikierros ja joukkueiden sijoittumiset välieriin näkyvät alla olevasta kaaviosta.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, A-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s