Biitsikenttien sivusto avattu

Jos ja kun on tarve löytää biitsikenttä, niin nyt se löytyy helpommin. Mapsin karttapalvelu antaa tähän oivan mahdollisuuden ja idea koko jutussa on se, että käyttäjät kertovat missä kentät todellisuudessa ovat. Valtakunnallinen tietokantakin kentille löytyy, mutta valitettavasti sieltä löytyy vain osa kentistä. Käykää siis lisäilemässä kenttiä. Tavoite ei voi olla yhtään vähempi kuin se, että saadaan kaikki kentät tietokantaan ja sitä kautta kaikkien teidän käyttöön.

Linkki sivuille

Kiitos kaikille jo etukäteen!

Avainsanat: ,

Kategoriat: 2012-2013, Biitsi

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s