Mikä palvelu on Bambuser?

Bambuser on livelähetysten lähettämiseen tarkoitettu ilmainen palvelu. Palvelun avulla pystyy helposti lähettämään asiaan vihkimätönkin puhelimen käyttäjä videokuvaa turnauksista livenä. Riittävän videokuvan aikaansaamiseksi tarvitset lähettämiseen hyvän 3G yhteyden tai jos turnaushallin langaton verkko (WLan) on vapaassa käytössä, niin aina parempi. Kuvaaminen voidaan tehdä suoraan puhelimella tai esim. tabletilla, missä on vähänkin parempi kuvan laatu.

Palvelun avaamiseksi sinun tulee ensin avata palveluun oma tili. Se tapahtuu Bambuserin aloitussivulta. Tämän jälkeen lataat puhelimeen softan, asetat sopivat asetukset ja alat kuvaamaan. Kuvaamisen voi tehdä kannettavallakin Web-kameran avulla.

Kun tiedät, että aiot lähettää live-kuvaa turnauksesta, laita siitä tietoa Junnulentikseen sähköpostilla, niin katsojat tietävät etukäteen tulla katsomaan. Junnulentiksen sivuille tulee tällöin linkki livelähetykseen ja itse ottelun katsominen tapahtuu Bambuserin sivuilta käsin. Jotta videokuva näkyy muille, on livekuva jaettava julkiseksi. Tämän kaiken pystyy tekemään myös matkapuhelimesta.

Avainsanat: ,

Kategoriat: Apps, Live, Videot

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s