Kausiaikataulu kaudelle 2013-2014

Kausiaikataulu tulevalle kaudelle on nyt julkaistu. Kalenteriin merkityt alueiden turnaukset ovat suuntaa antavia. Alueet päättävät itsenäisesti mitkä viikonloput ottavat käyttöön ja lopulliset turnauspäivät selviävät alueiden tehtyä omat aikataulut. Seuratkaa siis alueiden aikatauluja tämän lisäksi.

Kausiaikataulu 2013-2014

Turnauskalenterin perusteissa on otettu huomioon seuraavat asiat:

 • Perusajatuksena on ollut järjestää nuorten turnaukset siten, että kaikilla joukkueilla olisi mahdollisuus saada mukaan jokaiseen turnaukseen kaikki pelaajat.
 • 1-sarjan syksyn peleihin pyritään järjestämään tauko A-ikäisten turnausten aikana niiden joukkueiden peleihin, joilla on A-ikäisiä pelaajia.
 • A-ikäisten tunauksia ei pelata kummankaan liigan tuplaviikonloppujen aikana (edellyttää tietenkin, että joukkeet eivät tee paljon ottelusiirtoja)
 • Kevään ohjelmaan pyritään tekemään samanlaiset tauot 1-sarjan otteluihin, kunhan syksyn sarjaottelut on ensin pelattu
 • B-ikäisten AlueSM -turnaukset on nyt muidenkin ikäluokkien turnauksista kokonaan vapaat
 • Syyslomaa ei varsinaisesti ole huomioitu kausiaikataulussa.
 • Hiihtolomien ajankohtana järjestetään alueelliset finaalit ja tällöin kukin alue pystyy järjestämään turnauksen siihen viikonloppuun, milloin ei ole alueella hiihtolomia. Tällöin eri aikana pidettävät hiihtolomat eivät haittaa valtakunnallisia turnaustapahtumia.
 • EM-karsintojen aikana ei ole ko. ikäluokkien pelejä samaan aikaan, jolloin seurajoukkueet saaavat kaikki pelaajat mukaan turnauksiin
 • YO-kirjoitusten aikana ei ole A-ikäisten turnauksia
 • Pääsiäinen on jätetty turnauksista vapaaksi
 • A-ikäisten finaalit ovat vasta miesten ja naisten liigan päätyttyä

Siirtyminen kolmen viikon jaksotukseen

Aikaisimpina vuosina on aikataulussa menty kahden viikon jaksotuksella ja tämä on monesti tehnyt kahdessa ikäluokassa pelaavien joukkueiden urakan liian suureksi. Nyt tämä muutettiin kolmen viikon jaksotukseen. Tällöin joukkueet ja taustahenkilöt saavat kolmen viikon välein tauon turnausten kiertämisessä. Samalla myös turnausten järjestäminen vähän helpottuu, kun aikaa tähän on aikaisemman kahden viikon sijasta kolme.

Jaksotuksen pidentäminen ei olennaisesti vaikuta turnausten kokonaismäärään. Mielellään nähdään lepoviikonloppujen enemmänkin parantavan pelien laatua, kun pystytään myös harjoittelemaan ilman tulevan viikonlopun turnausta.

Avainsanat: ,

Kategoriat: 2013-2014, A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt, D-pojat, D-tytöt, E-pojat, E-tytöt, F-pojat, F-tytöt, Kausiaikataulu

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

One Comment : “Kausiaikataulu kaudelle 2013-2014”

 1. ponihullu
  ke, 28.8.2013 klo 14:41 #

  lenttis on ihanaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s