B-nuorten SM-finalistit

B-tyttöjen ja -poikien välierät on pelattu ja finalistit ovat selvillä.

Viimeisen poolivaiheen jälkeen oli kummassakin sarjassa jo selvillä neljä finaalijoukkuetta, jotka vielä pelasivat paikastaan finaalien välierissä. Tyttöjen lopullinen järjestys oli Nurmon Jymy 1, Raision Loimu Apassit, Salon Viesti ja Lempäälän Kisa 97, poikien peleissä Kalevan Lentopallo, Keimolan Kaiku, Nurmon Jymy -97 ja Oulusalon Vasama.

Muut joukkueet pelasivat neljän joukkueen lohkoissa, joista jokaisesta pääsi kaksi parasta finaaleihin. Paikkansa tyttöjen finaaleissa lunastivat Euran Raiku B97, Koijärven Kunto, Laihian Luja 1, Ylöjärven Ryhti, JyväsLentis, Savonlinnan Ajo, Maskun Kataja Kärpät ja PuMa-Volley 1, pojista saman tekivät Oulun Kisko 1, Napapiirin Palloketut 1, Vilppulan Tähti 1, Koijärven Kunto, Salpis, Savonlinnan East Volley 1, Ylöjärven Ryhti ja Puijo Wolley.

Finaalit pelataan 12.-13.4.2014, tytöt pelaavat Salossa LP Viestin järjestämässä turnauksessa, pojat Tampereella, jossa järjestäjänä Kalevan Lentopallo.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2013-2014, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s