C-ikäisten välieräjoukkueet selvillä

C-tyttöjen ja -poikien välierät pelataan 5.4., jolloin selviävät lopulliset 12 joukkuetta kummankin sarjan 12.4. Kuortaneella pelattaviin finaaleihin.

Poikien välieriin pääsi 18 joukkuetta, joista kuusi on jo varmistanut finaalipaikkansa. Jo edellisessä poolivaiheessa paikan olivat saaneet Rikala Volley 1, Oulun Kisko, Vilppulan Tähti ja Blues Volley 99, viimeisestä poolivaiheesta finaaleihin nousivat vielä Kauhavan Wisa ja Vammalan Lentopallo C-MAX. Nämä joukkueet selvittävät vielä välieräturnauksessa Salossa sen, missä finaalin välierässä pelaavat.

Paikkaansa finaaleihin hakevat 5.4. vielä muut välieräjoukkueet Napapiirin Palloketut 1, Keimolan Kaiku, Alahärmän Kisa ja Raision Loimu Juniorit 1 Rovaniemellä, Pielaveden Sampo, Lempäälän Jyry, Ylöjärven Ryhti ja Napapiirin Palloketut 2 Pielavedellä, sekä Puijo Wolley Juniorit, Loimaan Jankko, Alajärven Ankkurit ja Nurmon Jymy Kuopiossa. Kustakin välieräturnauksesta pääsee kaksi parasta joukkuetta finaaleihin.

Tyttöjen välierissä pelaa 20 joukkuetta, joista Raision Loimu 1, Euran Raiku 99, Ylöjärven Ryhti ja PuMa-Volley Black ovat jo varmoja finalisteja ja pelaavat paikastaan finaalien välieriin Raisiossa. Muista finaalipaikoista taistelevat Pielaveden Sampo, Savonlinnan Ajo, Oriveden Ponnistus ja Loimaan Jankko Pielavedellä, Laihian Luja 1, Kauhavan Wisa, Salon Viesti 00 1 sekä Leppävirran Viri Laihialla, Nurmon Jymy -99, Lempäälän Kisa -99, Kuusamon Pallokarhut Etelä ja Vammalan Lentopallo Outback Nurmossa sekä Liedon Parma Ator, Saloisten Salama Raahe Power, JyväsLentis ja Littoisten Työväen Urheilijat 1 Liedossa.

Muut sarjan joukkueet pelaavat sijoitusottelut poikien sarjassa sijoista 19-22 ja tyttöjen sarjassa sijoista 21-128.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2013-2014, C-pojat SM-finaalit, C-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s