A-nuorten SM-finalistit

A-tyttöjen ja -poikien välierät on pelattu ja finalistit ovat selvillä.

Viimeisen poolivaiheen jälkeen oli kummassakin sarjassa jo selvillä kuusi finaalijoukkuetta, jotka vielä pelasivat paikastaan finaalien välierissä. Tyttöjen lopullinen järjestys oli Ploki Pihtipudas, Kuusamon Pallokarhut, Salon Viesti Chilit, Espoo Lentis, Raision Urheilijat ja Puijo Wolley, poikien peleissä Keimolan Kaiku, Hurrikaani-Loimaa, Napapiirin Palloketut, Ylihärmän Junkkarit, Kalevan Lentopallo ja Oulusalon Vasama.

Muut joukkueet pelasivat neljän joukkueen lohkoissa, joista jokaisesta pääsi kaksi parasta finaaleihin. Paikkansa tyttöjen finaaleissa lunastivat Kausalan Yritys, Joen Juju, Raision Loimu Apassit, Vesilahden Visa, Kalevan Lentopallo ja JyväsLentis, pojista saman tekivät Savonlinnan East Volley, Raision Loimu Juniorit, Keimolan Kaiku 2, Vammalan Lentopallo Mondeo, Pieksämäen Tsemppi ja Nurmon Jymy.

Finaalit pelataan 3.-4.5.2014, tytöt pelaavat Viitasaarella Plokin järjestämässä turnauksessa, pojat Raisiossa, jossa järjestäjänä Raision Loimu.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2013-2014, A-pojat, A-pojat SM-finaalit, A-tytöt, A-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s