A-C-ikäisten SM-finaalit lähestyvät, järjestäjät valittu

A- ja B-ikäisten SM-finaalipaikat valittiin hakemusten perusteella, ja valituiksi tulivat

  • A-tytöt JyväsLentis
  • A-pojat Puijo-Volley
  • B-tytöt Laihian Luja
  • B-pojat Napapiirin Palloketut

A-ikäisten finaalit pelataan 2.-3.5.2015 ja B-ikäisten 18.-19.4.2015. C-ikäiset pelaavat 25.-26.4.2015 Kuortaneella.

A-ikäisten sarjoissa taistellaan välierissä viimeisistä finaalipaikoista 11.4.

Paikkansa poikien A-välierissä ja finaaleissa ovat varmistaneet edellisen poolivaiheen A-poolin joukkueet Keimolan Kaiku 1, Vammalan Lentopallo Mondeo, Napapiirin Palloketut ja Nurmon Jymy-97, sekä B-poolin kaksi parasta Nurmon Jymy 1 ja East Volley Jr. Mondeo on koko kauden ajan säilyttänyt paikkansa A-poolissa, muut ovat jossain vaiheessa hakeneet vauhtia alemmista pooleista. Huimimman nousun on tehnyt EV, joka nousi toisen poolivaiheen D-poolista neljännen vaiheen B-poolin kakkoseksi. B- ja C-välierien joukkueista nousee kummastakin kolme parasta finaaleihin. B-välierässä pelaavat Koijärven Kunto, Oulunsalon Vasama, Puijo-Wolley ja Keimolan Kaiku 2, C-välierässä Huki Jyväskylä, Rantaperkiön Isku, Vilppulan Tähti ja A-Volley. A- ja B-välierät järjestää KeiKa, C-välierän Huki.

A-tyttöjen varmat finalistit ovat viimeisen vaiheen A-poolissa pelanneet Ylöjärven Ryhti, JyväsLentis, Salon Viesti ja Kuusamon Pallokarhut, sekä B-poolin kaksi parasta HelVolley A1 ja Nurmon Jymy 1. YlöR ja ja Viesti ovat pelanneet koko kauden A-poolissa, kun taas mm. JyLe nousi sinne vasta viimeisessä vaiheessa. A-välierän järjestää YlöR, B-välierän järjestää LP-Vampula, jonka lisäksi siinä pelaavat Karhulan Veikot, Messukylän Toverit  ja Maskun Kataja, C-välierän emännöi Joen Juju Raision Loimun, Vilppulan Tähden ja Liperi Volleyn tullessa pelaamaan, ja D-välierän järjestää Varkauden NMKY, jolle saapuvat vastustajiksi Rantaperkiön Isku, Puijo Wolley ja Salpis. B-, C- ja D-välieristä nousee kaksi parasta finaaleihin.

B-ikäisten välierät pelataan 21.3.

B-pojissa finaalipaikan ja A-välierän arvoisesti ovat pelanneet A-poolin Oulun Kisko, Napapiirin Palloketut, RikalaVolley B1 ja Puijo-Volley, sekä B-poolin kaksi parasta Vammalan Lentopallon B-Max ja Keimolan Kaiku. Kaikki muut joukkueet ovat jossain poolivaiheessa pelanneet A-poolissa, ainoastaan B-Max pelannut koko ajan alemmissa pooleissa ja nousi toisen poolivaiheen D-poolista B-poolin ykköseksi. A-välierän järjestää Oulun Kisko. Muista välieristä nousee kaksi parasta finaaleihin. B-välierässä pelaavat Laihian Luja, Ylöjärven Ryhti, Alahärmän Kisa ja Nurmon Jymy 99 Ylöjärvellä, C-välierässä Vilppulan Tähti, Nurmon Jymy 98, Kuortaneen Lentopallo ja Tähti Volley Vilppulassa, sekä D-välierässä Kalevan Lentopallo, Pielaveden Sampo, Loimaan Jankko ja Kempeleen Lentopallo Loimaalla.

B-tyttöjen A-välierässä ja finaaleissa pelaavat Salossa A-poolin joukkueet Salon Viesti, Raision Loimu, Puma-Volley Prime sekä B-poolin voittaja Oriveden Ponnistus 1. Yksikään joukkue ei ole koko kautta pelannut A-poolissa, vaan tilanne on vaihdellut pitkin kautta. Loimun joukkue nousi ensimmäisen vaiheen D-poolin viimeiseltä sijalta A-poolin kakkoseksi. Muista välieristä nousee kaksi parasta finaaleihin. B-välierässä pelaavat Jyväskylässä JyväsLentis, Kalevan Lentopallo BT1, Vaasan Vasama B1 ja parhaana D-poolien kolmosena Pielaveden Sampo, C-välierässä Vilppulassa Ylöjärven Ryhti, Vilppulan Tähti, Kempeleen Lentopallo 98 ja LP-Kangasala, D-välierässä Valkealassa Valkealan Kajo, Savonlinnan Ajo, Firestar ja Littoisten Työväen Urheilijat, sekä E-välierässä Nurmossa Laihian Luja, Nurmon Jymy, Loimaan Jankko ja Tornion Lentis -88.

C-ikäisten välierät 11.4.

C-poikien A-välierän joukkueet ovat Kiuruveden Luomu-Wolley, Kauhavan Wisa, Raision Loimu 1 ja Napapiirin Palloketut 1, jotka ovat siis jo varmoja finalisteja ja selvittävät omat paikkansa finaalien alkulohkoihin Kiuruvedellä pelattavassa turnauksessa. Näistä joukkueista jokaisessa A-poolissa on pelannut kolme joukkuetta, ja jokainen on vähintään kerran tippunut B-pooliin. Muista välieristä pääsee kaksi parasta joukkuetta finaaleihin. B-välierässä pelaavat Vilppulassa Vilppulan Tähti, Korian Ponsi, Maskun Kataja Tervaportti ja Raision Loimu 2, C-välierässä Lempäälässä Keimolan Kaiku 1, Puijo-Wolley, Nurmon Jymy ja Lempäälän Jyry, D-välierässä Ylöjärvellä Tähti Volley, Vammalan Lentopallo C-Max, Ylöjärven Ryhti ja Haminan Arsi sekä D-välierässä Kempeleen Lentopallo 1, Lapin Narvi-Pallo, Loimaan Jankko ja Napapiirin Palloketut 2.

C-tyttöjen finaaleihin ovat paikkansa varmistaneet A-välierässä pelaavat Salon Viesti Punainen, Loimaan Jankko, Littoisten Työväen Urheilijat sekä Pieksämäen Tsemppi Pieksämäellä. SalVi on pelannut koko kauden A-poolissa, ainoastaan yhdessä poolissa sijoitus oli kakkonen, muissa ykkönen. B-välierä pelataan Liedossa, joukkueet ovat Liedon Parma Ator, Vammalan Lentopallo Forester, Oriveden Ponnistus ja Nurmon Jymy Toro, C-välierässä Varkaudessa pelaavat Varkauden NMKY, Korian Ponsi, Raahen Lentopallo Power ja Alajärven Ankkurit -00, D-välierässä Lapinlahdella Lapinlahden Veto, Joen Juju, Savonlinnan Ajo ja Lempäälän Kisa 00, sekä D-välierässä Jyväskylässä Euran Raiku -00, JyväsLentis, Salpis ja Kuusamon Pallokarhut 1. B-E-välieristä pääsevät kaksi parasta joukkuetta finaaleihin.

Sijoitusottelut

Kaikissa sarjoissa joukkueet, jotka eivät pääseet välieriin, pelaavat sijoitusottelut välierien kanssa samaan aikaan. Välierissä pelaavat, mutta finaaleista tippuvat joukkueet pelaavat finaalien aikaan omat sijoitusottelunsa.

Avainsanat: ,

Kategoriat: A-pojat, A-pojat SM-finaalit, A-tytöt, A-tytöt SM-finaalit, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit, C-pojat, C-pojat SM-finaalit, C-tytöt, C-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s