Yli-ikäisjoukkueet mukana viimeisessä poolivaiheessa – välieriin ei-yli-ikäiset joukkueet

B-C-ikäisten poolivaiheet, välierät, finaalit ja sijoitusottelut

Kauden 2014-15 sarjamääräysten mukaan yli-ikäisiä 1.1.2015 jälkeen peluuttava B-C-ikäisten joukkue pelaa normaalisti kaikki pooliturnaukset loppuun niissä pooleissa, mitä sijoitukset määräävät, mutta viimeisen pooliturnauksen jälkeen tämä joukkue sijoitetaan pelaamaan sijoitusturnaus siihen turnaukseen välierien ulkopuolelle, mihin poolivaiheen menestys edellyttää.

Jos välieräpaikoista pelaavassa poolissa on yli-ikäisiä käyttäviä joukkueita, niin niiden sijaan välieriin menevät poolisijoituksien mukaisesti seuraavat ei-yli-ikäiset joukkueet, saman sijoituksen omaavista joukkueista paras joukkue (sarjapisteet, eräsuhteet, eräpistesuhteet).

Muutama mallitilanne:

  • 1-sarjalohkossa jos yli-ikäisjoukkue sijoittuu poolissa siten, että on välieriin menevällä sijalla, välieriin menee samasta lohkosta saman tai sitä alemman poolin parhaiten sijoittunut ei yli-ikäisjoukkue
  • yli-ikäisjoukkue SM-poolissa: välieriin meneviin joukkueisiin nostetaan parhaan sijoituksen omaava joukkue siitä 1-sarjan Pohjois-, Keski- tai Etelälohkosta, jossa on eniten joukkueita

Joukkueessa, jolla ollut yli-ikäislupa ja joka on pelannut kevään ajan ilman yli-ikäistä, on mahdollisuus peluuttaa yli-ikäistä viimeisessä poolivaiheessa sellaisessa poolissa, josta ei enää ole mahdollista päästä välieriin, sekä finaalien ulkopuolisissa sijoitusturnauksissa.

B-C-ikäisten aluemestaruussarjat

Nuorten sarjamääräysten mukaan B- ja C-ikäisten aluemestaruusturnauksissa yli-ikäiset eivät voi pelata.

D-E-ikäisten aluemestaruussarjat

Mini-ikäisten sarjoissa alueet päättävät itse siitä, sallivatko ne yli-ikäisluvan saaneiden pelaajien pelata omissa aluemestaruusfinaaleissaan.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s