B-ikäisten SM-finalistit selvillä

B-tyttöjen ja -poikien SM-finaalijoukkueet selvisivät 21.3.2015 pelatuissa välierissä. A-välierien joukkueet olivat varmoja finalisteja jo ennen välieriä, ne ratkaisivat sijoituksillaan omat paikkansa finaalien alkulohkoihin. Tyttöjen välierässä voiton vei Salon Viesti B, muilla sijat olivat järjestyksessä Oriveden Ponnistus 1, Raision Loimu B ja Puma-Volley Prime, pojilla vastaavasti Oulun Kisko, Keimolan Kaiku, Napapiirin Palloketut, Puijo-Wolley, Vammalan Lentopallo B-Max ja Rikala-Volley 1.

Muut tyttöjen finalistit ovat JyväsLentis Bt, Vaasan Vasama B1, Kempeleen Lentopallo 98, Ylöjärven Ryhti, Valkealan Kajo, Liedon Parma Firestar/Maskun Kataja, Nurmon Jymy sekä Loimaan Jankko. Lisäksi finaaleihin pääsi järjestäjäksi valittu joukkue Laihian Luja.

Poikien muut finalistit ovat Laihian Luja, Ylöjärven Ryhti, Vilppulan Tähti, Kuortaneen Lentopallo, Pielaveden Sampo ja Kalevan Lentopallo.

SM-finaalit pelataan 18.-19.4.2015. Tyttöjen tapahtuma on siis Laihialla, jossa pelipaikat Laihian monitoimitalolla ja Keskuskoululla.Poikien finaalit pelataan Rovaniemellä, jossa pelipaikkoina ovat Lapin Urheiluopisto ja sairaanhoito-oppilaitos.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2014-2015, B-pojat, B-pojat SM-finaalit, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s