C-poikien SM-finaalit Kuortaneella 25-26.4.2015

 C-poikien Finaalit 2015_Juttu

Pojat sunnuntai 26.4.

Pojat 25.4. jatkopelit

Pojat 25.4. alkupelit 1 ja alkupelit 2

 

Huhtikuun lopussa pelataan Kuortaneella SM-finaalit välieristä selvinneiden 12 joukkueen voimin. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina 15:30
alkavassa ottelussa. Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Joukkuetiedot

Bulletin4:sta löytyy tiensä finaaleihin raivanneiden joukkueiden tiedot ja valokuvat. Bulletinsta löytyy tietoa mm. aikaisemmista finaalijoukkueista ja miten joukkueet ovat sarjassa pelanneet tällä kaudella.

SM-finaalit C-pojat 2015 Bulletin4 (joukkuetiedot)

Tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät ja tulospalvelu hoidetaan kauden aikana tutuksi tulleella uudella palvelulla (Torneopal). Finaaleissa tehdään myös tuttuun tapaan ottelutilastointi järjestäjän toimesta. Tilastointi on yksinkertaistaa plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Tilastoyhteenveto päivitetään Junnulentiksen kisasivuilla portaittain.

Tulospalvelu

Ottelukaavio

Tilastot

Tilastojen syöttö (salasanasuojattu)

C-poikien kausi 2014-2015

Tällä kaudella on pelattu viime kauden tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 49 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. SM-sarjaa on pelattu kolmessa poolissa (yhteensä 12 joukkuetta) ja 1-sarjaa kolmessa lohkossa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneet kolme parasta ja B-poolin paras joukkue varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  B-, C-, D- ja E-välieriin pääsi yhteensä 16 joukkuetta, joista 8 pelaa itsensä finaaleihin.

Kuudennelta poolikierrokselta 14.3. neljä joukkuetta varmisti suorat finaalipaikat ja nämä joukkueet olivat:

 • Kiuruveden Luomu-Wolley
 • Kauhavan Wisaa
 • Raision Loimu 1
 • Napapiirin palloketut1

11.4 pelatuista välieristä taistelivat viimeiset kahdeksan paikkaa seuraavat joukkueet:

 •  Vilppulan Tähti
 •  Korian Ponsi
 • Keimolan Kaiku1
 • Nurmon Jymy
 • Tähti Volley
 • VaLePa C-Max
 • Kempeleen Lentopallo1
 • Loimaan Jankko

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella poikien osalta kahdessa eri hallissa eli Kuortane-hallissa (kentät 1 ja 2) ja Palloiluhallissa (kenttä 4). Molemmat mitaliottelut sunnuntaina pelataan Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Harjoitukset

Taulukossa näkyy jo varatut vuorot. Harjoitukset perjantaille pystyy tekemään sitä mukaa, kun joukkueen paikka lopputurnaukseen varmistuu. Lomaketiedot lähetetään joukkueille erikseen.

Livelähetykset ja videot

Osa poikien otteluista näytetään myös livenä yhdellä kameralla. Livekuvaa näytetään koko turnauksen ajan kentältä kaksi olettaen, että nettiyhteydet toimivat moitteettomasti.

Majoitus

Majoitukset ja ruokailut varataan suoraan Kuortaneen Urheiluopistolta. Yhteyshenkilönä toimii Riina Pakkala 06–516 6237 riina.pakkala@kuortane.com

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2014-2015, C-pojat SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s