C-poikien SM-finaalit Kuortaneella 23.-24.4.2016

Huhtikuun lopussa pelataan Kuortaneella SM-finaalit välieristä selvinneiden 12 joukkueen voimin. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina 16:00
alkavassa ottelussa. Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Joukkuetiedot

Bulletin4:sta löytyy tiensä finaaleihin raivanneiden joukkueiden tiedot ja valokuvat. Bulletinsta löytyy tietoa mm. aikaisemmista finaalijoukkueista ja miten joukkueet ovat sarjassa pelanneet tällä kaudella.

SM-finaalit C-pojat 2016 Bulletin4 (joukkuetiedot)

Tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät ja tulospalvelu hoidetaan kauden aikana tutuksi tulleella palvelulla (Torneopal). Finaaleissa tehdään myös tuttuun tapaan ottelutilastointi. Tilastointi on yksinkertaistaa plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Myös vastaanotto tilastoidaan.  Tilastot päivitetään samalla tavalla aina ottelun jälkeen.

Tulospalvelu

Ottelukaavio

Tilastot

C-poikien kausi 2015-2016

Kaudella on pelattu viimeisten kausien tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 50 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. SM-sarjaa on pelattu kolmessa poolissa (yhteensä 12 joukkuetta) ja 1-sarjaa kolmessa lohkossa yhdeksässä poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneet kolme parasta ja B-poolin paras joukkue varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  B-, C-, D- ja E-välieriin pääsi yhteensä 16 joukkuetta, joista 8 pelasi itsensä finaaleihin.

Kuudennelta poolikierrokselta 14.3. neljä joukkuetta varmisti suorat finaalipaikat ja nämä joukkueet olivat:

 • Kauhavan Wisa
 • Kiuruveden Luomu Wolley
 • Loimaan Jankko
 • Puijo Wolley juniorit, Kuopio

2.4 pelatuista välieristä taistelivat viimeiset kahdeksan paikkaa seuraavat joukkueet:

 • Nurmon Jymy -01
 • Napapiirin Palloketut 1, Rovaniemi
 • Vilppulan Tähti
 • Korin Ponsi
 • Keimolan Kaiku, Vantaa
 • Kempeleen Lentopallo 1
 • Vammalan Lentopallo C-Max1, Sastamala
 • Raision Loimu 1

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella poikien osalta kahdessa eri hallissa eli Kuortane-hallissa (kentät 1 ja 2) ja Palloiluhallissa (kenttä 4). Molemmat mitaliottelut sunnuntaina pelataan Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Livelähetykset ja videot

Osa poikien otteluista näytetään myös livenä yhdellä kameralla YouTuben kautta. Livekuvaa näytetään koko turnauksen ajan kentältä kaksi olettaen, että nettiyhteydet toimivat moitteettomasti.

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2015-2016, C-pojat, C-pojat SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s