Kevät 2017 – uudet joukkueet

Uusien A-C-ikäisten joukkueiden ilmoittautuminen valtakunnallisiin sarjoihin tulee tehdä viimeistään 15.12. ilmoittautumislomakkeella. Lomake avautuu 1.12. klo 0:00 ja sulkeutuu 15.12. klo 24:00. Tämänkin jälkeen voidaan uusia joukkueita ottaa mukaan, jos ne voidaan luontevasti sijoittaa jo olemassa olevaan poolikaavioon.

Uudet joukkueet aloittavat lähimmästä mahdollisesta alimmasta poolista. Vasta kevätkaudelle ilmoittautuneilla ei ole oikeutta päästä SM-välieriin, vaan viimeiseen poolivaiheeseen joukkue sijoitetaan pelaamaan sen hetkisen sarjajärjestyksen edellyttämässä järjestyksessä siihen pooliin, josta joukkueita ei voi selviytyä SM-välieriin.

Uudet joukkueet D-F-ikäisten sarjoihin ilmoittautuvat oman alueen ohjeiden mukaan, ilmoittautumislomakkeet löytyvät tulospalvelusta. Valitse vasemmasta reunasta oikea alue.

Avainsanat: , , , , ,

Kategoriat: 2016-2017, Ei kategoriaa, ilmoittautuminen

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä